KRENULA NA PIĆE SA DRUGARICAMA, A ONDA JOJ SE OBRATIO BESNI MUŽ: Ono što joj je rekao ODJEKUJE internetom (VIDEO)
Muž brani ženi da izlazi iz kuće ovako obučena, Foto: Printscreen/Tik-Tok/datdiazcouple

SLAŽETE LI SE?

KRENULA NA PIĆE SA DRUGARICAMA, A ONDA JOJ SE OBRATIO BESNI MUŽ: Ono što joj je rekao ODJEKUJE internetom (VIDEO)

Snimak ovog bračnog para je izazvao posebnu pažnju

Objavljeno:

Par sa TikTok-a izazvao je burne, podeljene reakcije javnosti nakon što je supruga otkrila da joj muž ne dozvoljava da izađe iz kuće u garderobi koju ona odabere. Sismai Avelar je supruga, majka četvoro dece i kreator digitalnog sadržaja, a jedan njen snimak izazvao je posebnu pažnju.

U snimku se vidi kako se spremila za izlazak sa prijateljicama obukvavši top bez rukava i uske farmerke. Devojka zaista atraktivno izgleda. Međutim, nije ni slutila da će njen muž napraviti dramu, mnogi bi rekli, ni oko čega. Sismai je podelila snimak svoje rasprave sa mužem.

Muž brani ženi da ide napolje polugola
foto: Printscreen/Tik-Tok/datdiazcouple

Poručila mu je da izlazi sa prijateljicama na piće. Već u startu mu se nije dopao odgovor te je krenuo sa neprijatnim odgovorima kao što je taj da ima šta kod kuće da pije. Ubeđivali su se nekoliko trenutaka i kada je shvatio da je na izlaznim vratima, upitao ju je: "Ideš tako? Polugola? Pokazivanjem tela“, dodao je.

„Pokazujem trbušnjake - Avelar je uverila svog muža da je košulja dizajnirana da izgleda onako kako izgleda, ali njen muž to nije čuo.

"Ja sam jedini koji to može da vidi", rekao je i dodao " ne ideš nigde".

Nakon ovih reči podigao je preko ramena i sklonio iz kadra. Sismai je pak u svom snimku napisala da je ipak isterala svoje i izašla iz kuće obučena onako kako je želela.

Ovaj snimak izazvao je oprečne reakcije, a najburnije su bile one od strane dame kojima se reči ovog muškarca nikako nisu dopale.

- On te definitivno voli, lepo je da se brine.

- Ne može on da određuje šta ćeš da radiš i oblačiš.

BONUS VIDEO

01:35

MUŽ JOJ IŠAO U TRENERCI NA SASTANKE, ONA POLUDELA, PA GA POTPUNO TRANSFORMISALA! Influenserka otkrila koja je najgora muška garderoba

(Espreso/srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.