MIRNU JE MUŽ JE VARAO 30 GODINA, NIJE SE SMIRIVAO: Ispovest koja je RASPLAKALA pola SRBIJE, ništa mu nije SVETO
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

MIRNU JE MUŽ JE VARAO 30 GODINA, NIJE SE SMIRIVAO: Ispovest koja je RASPLAKALA pola SRBIJE, ništa mu nije SVETO

Od 45 godina braka, nju je muž varao 30 godina

Objavljeno:

Kad dođu nevolje, poput prevare u braku, ne reaguju svi isto, ne donose iste odluke, a nisu iste svima ni životne prilike. Lako je biti sudija sa strane, ali mi nećemo analizirati zašto je naša čitateljka trpela prevare i ostala uz nevernog supruga četiri i po decenije.

“Bila sam u braku s čovekom koji nije zaslužio moju odanost i ljubav. Varao me 30 godina od 45 godina našeg braka. Sa druge strane, znam da me voleo na svoj način. Ispunjavao je bračne dužnosti i bio savršen otac”, piše nam gospođa Mirna i može se naslutiti zašto je ostala sa suprugom uprkos tome što ju je konstantno varao.

Nakon njegove smrti – depresija

Ma kakav bio, ona se oslanjala na njega, do te mere da se teško mirila s njegovom smrću. “Kad je umro, najpre je bila strašno ljuta na njega što je ostavio samu, a kasnije je pala u tešku depresiju. „Jednostavno nisam znala kako da nastavim da živim sama”, dodaje naša čitateljka.

Svađa, Seks, Ljubav, Potencija, Libido
foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

Tek nakon dve godine shvatila je da tako neće moći dalje kroz zlatne godine. “Vreme je nastavilo da teče i ja sam svu moju ljubav usmerila prema deci i unucima. Sedam godina sam bila potpuno sama, sve dok nije naišao čovek kome sam pristala da se posvetim. Nisam ga mogla zavoleti u ljubavnom smislu, ali imala sam vezu koja mi je donela bar malo nežnosti u životu”, piše Mirna.

Ni drugi put nije imala sreće

Jasno je da pravu nežnost gospođa Mirna nije osećala ni u braku, osim možda onih prvih godina, dok suprug nije počeo da se viđa s drugim ženama, piše „Mojevrijeme“. Počeo, i više nije prestajao punih 30 godina. Samo gospođa Mirna zna kako se tih godina osećala i s kakvim se demonima se nesumnjivo borila. Ne čudi stoga što u novoj vezi nije mogla potpuno da se opusti i zavoli tog muškarca.

Kako bilo, nežna veza u koju je ušla nakon smrti supruga, nažalost, nije dugo potrajala. “Bog ga je hteo uzeti k sebi i ja sam ponovo tužna i sama. Eto, takva je moja sudbina, ovo je moja životna priča. Smejem se, a duša mi je prazna”, teške su reči s kojima je svoje iskreno pismo završila gospođa Mirna.

Bonus video: ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.