EVO KAKO JEDINO MOŽETE DA SE ODBRANITE OD DŽEPAROŠA: Pravilno nošenje TORBE je vrlo bitno, devojka objasnila(VIDEO)
Džeparoš, Foto: Printscreen Instagram/vladisavljevicm

pažnja

EVO KAKO JEDINO MOŽETE DA SE ODBRANITE OD DŽEPAROŠA: Pravilno nošenje TORBE je vrlo bitno, devojka objasnila(VIDEO)

Najsigurnije je nositi tašnu oko struka i preko ramena

Objavljeno:

Nažalost, gradski prevoz i druge gužve, kao što su koncerti ili dočeci, mogu biti omiljena mesta za džeparoše. Da biste se zaštitili dok putujete ili uživate na takvim događajima, važno je dodatno osigurati svoju tašnu. S obzirom na to da džeparoši često deluju brzo i neprimetno, ključno je da budete korak ispred njih.

Ako vaša tašna ima dugačak ili dupli kaiš, što je sada uobičajeno, možete ga postaviti na način koji će otežati džeparošima pristup. Samo trebate deo kaiša postaviti oko struka, a drugi deo preko ramena. Ova tehnika čini vašu tašnu manje dostupnom i smanjuje rizik od krađe.

@synnoveardal #stich with @Synnøve Årdal I have done a super slow version for you guys!! Honestly such a good way of keeping your bag secure on holiday and in sketchy areas! Pro tip: hide the label #girlproblems#chanel#earrings#howto#staysafe#metro ♬ original sound - Synnøve Årdal

S obzirom na to da slika bolje ilustruje postupak, predlažemo da pogledate video iznad. Tako ćete jasno videti kako pravilno nositi tašnu kako biste se zaštitili od džeparoša.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.