OTIŠAO NA ODMOR U HRVATSKU I POBESNEO! NIKAD VIŠE NEĆU UĆI U OVO MORE: Muškarac u NEVERICI zbog PRIZORA (VIDEO)
TikToker, Foto: Printscreen/TikTok/yourboymoyo

užas

OTIŠAO NA ODMOR U HRVATSKU I POBESNEO! NIKAD VIŠE NEĆU UĆI U OVO MORE: Muškarac u NEVERICI zbog PRIZORA (VIDEO)

U svom video snimku, TikToker je opisao šokantnu situaciju koju je doživeo u Jadranskom moru

Objavljeno:

Jedan TikToker je nedavno privukao veliku pažnju na društvenim mrežama zbog neugodnog iskustva koje je doživeo tokom svog odmora u Hrvatskoj. Snimak neprijatnog iznenađenja koje ga je snašlo u moru brzo je postao viralan i izazvao brojne reakcije.

U svom video snimku, TikToker je opisao šokantnu situaciju koju je doživeo u Jadranskom moru. S obzirom na brojne jahte i luksuzne brodove u okolini, odlučio je da se oprobati kao avanturista i zaroni u more. Međutim, ono što je video bilo je daleko od očekivanog.

@yourboymoyo ACTING AS IF THERES NO TOILETS ON THE BOAT #croatia #yacht #relatable #sea #poo ♬ original sound - Moyo

Uzbuđeno i nekoliko puta ponavljajući kako ne može da veruje svojim očima, TikToker je opisao susret sa, kako je rekao, izmetom u moru. Bio je šokiran činjenicom da neko ima hrabrosti da obavlja nuždu u istom moru gde i on pliva. Čak je primetio i ostatke hrane poput kukuruza u tom "nepoželjnom" sadržaju.

Video snimak je postao viralan, sakupivši preko pet miliona pregleda i gotovo milion lajkova. Mnogi korisnici su se smejali njegovoj nezgodnoj situaciji, a neki su se šalili na račun njegovog izgovora. Jedan od komentara glasio je: "Dobrodošao u Hrvatsku".

Majke i snajke:

00:50

Majke i Snajke

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.