NISU SE VIDELE 10 GODINA, ONDA JE PISALA DA JOJ DONIRA NOVAC ZA VENČANJE NA KOJE JE NIJE ZVALA: Zanemela je od ŠOKA
Venčanje, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

NISU SE VIDELE 10 GODINA, ONDA JE PISALA DA JOJ DONIRA NOVAC ZA VENČANJE NA KOJE JE NIJE ZVALA: Zanemela je od ŠOKA

Zahtev prijateljice joj je zvučao toliko nerealno, da je smatrala da je slučajno dobila poruku

Objavljeno:

Sezona venčanja donosi niz raznoraznih događaja. Dok svi raspravljaju o sumi novca koju treba staviti u kovertu, postoje mladenci koji će otvoreno zamoliti za određen iznos. Možda bi to mnogim gostima "skratilo muke", ali ne i onima koji sa mladencima nisu godinama u kontaktu.

To se dogodilo jednoj devojci koja je sve detalje otkrila na Reditu.

Požalila se da je dobila poruku od prijateljice koju nije videla više od deset godina. Poslednji put su se čule 2009. godine, a iznenadila se kad joj se javila preko Fejsbuka. Obavestila ju je da se udaje, kao i da skuplja novac za egzotičnu destinaciju na kojoj bi sa suprugom provela medeni mesec.

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

Devojka je otkrila da joj je buduća mlada izjavila da ne može da je pozove na venčanje, ali da bi ona mogla da učestvuje u "donaciji za medeni mesec". Tada ju je zamolila da joj pošalje na svadbu 300 evra. "Nisam je videla niti razgovarala sa njom više od deset godina, smatrala sam da je to slučajna poruka", napisala je i dodala da su se čak i u školi samo površno družile.

"Odgovorila sam joj da joj čestitam i da sam donirala u njihovo ime u dobrotvorne svrhe", otkrila je žena čiji je potez pohvalilo par stotina ljudi. Komentari su se nizali - ljudi smatraju da je ovakav zahtev pohlepan, drčan i glup, kao i da ne može da se neko pita za poklon, a da nije pozvan na venčanje.

Majke i snajke:

00:53

Majke i Snajke

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.