MAJKA KOJA SE BORILA SA RAKOM SE PORODILA: Rodila je ćerkicu na MAGIČAN DATUM i u MAGIČAN ČAS!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatna priča

MAJKA KOJA SE BORILA SA RAKOM SE PORODILA: Rodila je ćerkicu na MAGIČAN DATUM i u MAGIČAN ČAS!

Njena majka Aberli Spir bolovala je od Hodgkinovog limfoma, raka limfnog sastava koji inhibira sposobnost tela da se bori protiv infekcije

Objavljeno:

Porodica Spir iz Severne Karoline dobila je bebu 22.2.2022., i to u 2.22 ujutro, u porođajnom boksu broj dva. Malena Džudi Grejs pravo je čudo za svoje roditelje, ne samo zbog vremena i lokacije rođenja. Njena majka Aberli Spir bolovala je od Hodgkinovog limfoma, raka limfnog sastava koji inhibira sposobnost tela da se bori protiv infekcije.

Tretmani koje je Aberli prošla smanjili su šansu da ona i suprug Hank dobiju dete. Lečenje uključuje zračenje, hemoterapiju i imunoterapiju, prenosi Index.hr.

- Danas je ekstra poseban dan za ovo novorođenče i njenu porodicu! Džudi Grejs Spir rođena je 22.02.22. u 2.22 ujutro u Regionalnom medicinskom centru Alamans - u porođajnom boksu broj dva - napisali su na Fejsbuku zaposleni u bolnici.

- Beba Džudi je odgovor na molitve njene porodice - poručili su iz bolnice i dodali: "Džudi znači zahvalnost, pa njeno ime savršeno odgovara njenoj priči. Ona je blagoslov za svoju porodicu. Tako smo srećni zbog njih."

Bebina baka Kristi Engelbreht rekla je za WFMY da se njena ćerka šest godina borila s rakom.

- Džudi nas podseća da postoje lepe stvari, održano Božje obećanje i zajednica u kojoj su ljudi međusobno pomažu - dodala je i otkrila da su mama i beba nakon porođaja dobro.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.