HITNO MORAO U BOLNICU ZBOG TROVANJA! Lekari se borili za njega, morali da mu AMPUTIRAJU OBE NOGE
Bolnica, Foto: Profimedia

jezivo

HITNO MORAO U BOLNICU ZBOG TROVANJA! Lekari se borili za njega, morali da mu AMPUTIRAJU OBE NOGE

Nije pio alkohol, bio je pušač i nikada nije imao alergije ni na šta.

Objavljeno:

Momak je navodno pojeo ostatke piletine i nudli koju je njegov cimer prethodnu noć kupio u restoranu. Ubrzo posle toga, momak je dobio visoku temperature, a broj otkucaja srca mu je porastao na 166 u minuti. Odmah je prevezen u bolnicu, kada su se simptomi samo pogoršali.

Javili su se mučnina i užasni bolovi u stomaku, koža mu je pomodrela. Potvrđeno je da je dobio agresivnu infekciu bakterijom – Neisseria meningitidis – zbog čega su mu naglo otkazali i bubrezi, a krv je počela da se zgrušnjava.

Jedini izlaz da preživi bilo je amputiranje donjih ekstremiteta.

Poznato je da je mladić imao dobru kliničku sliku. Nije pio alkohol, bio je pušač i nikada nije imao alergije ni na šta.

Veruje se da se bakterijom zarazio preko pljuvačke i da nije primio vakcinu protiv meningokoka, koju je trebalo da primi sa 16 godina. Tkivo na njegovim prstima razvilo je gangrenu, a isti slučaj je bio i sa stopalima na nogama. To je rezultiralo amputiranjem donjih ekstremiteta.

Dr Bernard je u jednom snimku na Jutjubu ovu situaciju okarakterisao kao “čudnu nesreću” i na sreću – student je preživeo i danas se oseća dobro.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.