18 proverenih trikova KAKO DA PREVARITE DETEKTOR LAŽI! (FOTO) (VIDEO) (GIF)
Foto: Giphy

LAGANJE POLIGRAFA

18 proverenih trikova KAKO DA PREVARITE DETEKTOR LAŽI! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Saveti i trikovi za one najnamazanije "igrače"
Objavljeno:

1. Odbijte poligraf. Najlakši način da izbegnete da padnete na poligrafu je da ga odbijete. Ako to uradite prilikom preliminarnih razgovora za specifičnu vrstu poslova, to će skoro sigurno značiti da nećete dobiti zaposlenje, ali je to i dalje opcija, naročito ako se i vi, kao i većina ljudi, generalno protivite upotrebi poligrafa. Odbijanje poligrafa vam neće doneti posao, ali zbog njega nećete ni izgubiti posao.

2. Informišite se dobro o poligrafima. Kako čitate ovaj tekst, na dobrom ste putu, ali ako vam karijera ili slučaj na sudu zavisi od njih, zar se ne biste informisali što je više moguće? Odgovorite iskreno. Najvažnije što treba da znate je da poligrafski test nije apstraktna nauka.

3. Vežbajte protivmere unapred. Dolenavedene kontramere skoro mogu da vam garantuju prolaz na poligrafskom ispitivanju, ali samo ako ih dobro uradite. Kada pročitate mere, dobro ih provežbajte pre testa kako biste bili u potpunosti spremni.

4. Saznajte šta ispitivač želi da sazna. Poligrafsko ispitivanje se sprovodi kako bi pomoglo u otkrivanju određenih informacija, npr. da li ste špijun ili da li ste koristili narkotike. Pripremite se unapred tako što ćete razmišljati o tome koja priznanja traže, šta ne smete da priznate. Poligrafski ispitivač će vam postaviti mnoga neugodna pitanja, ali samo su određena pitanja važna.

5. Pristupite celom svom „poligrafskom danu” kao testu. Poligrafsko ispitivanje tretirajte kao ekstremni razgovor za posao. Obucite se konzervativno i prikladno; pokušajte da ostavite dobar utisak pre testa; obavezno dođite na vreme; i ukoliko baš ne morate, ne menjajte termin niti pokušavajte da odložite testiranje. Za vreme razgovora za posao ne biste se vrpoljili, radili nešto sumnjivo ili kopali nos, zar ne?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.