7 NAJLEPŠIH POSLOVA na svetu! Skoro SVE MOŽETE I VI da radite! (GIF) (VIDEO)
Foto: Profimedia, Youtube / Printscreen

UZ MALO SREĆE...

7 NAJLEPŠIH POSLOVA na svetu! Skoro SVE MOŽETE I VI da radite! (GIF) (VIDEO)

Ono što je mnogima san, ljudima kojima se bave ovim poslovima je svakodnevnica
Objavljeno: 14:54h

4. Probač prostitutki

Ono što radi Čileanac Haime Raskone mnogim muškarcima izaziva instant zavist. Nakon što mu je pre nekoliko godina Madam Fiorela, vlasnica jednog lanca bordela, ponudila "tezgu", kada joj je bio potreban neko ko će da garantuje kvalitet njenog osoblja, život ovog čoveka pretvorio se u porno bajku. Međutim, Haime ne preteruje; isproba "tek" oko 70 devojaka godišnje, a tarifa je ostala pod velom tajnosti.

5. Kušač vina (i bloger)

OK, neko nas već zeza. Štreberoliki Hardi Volas zarađuje čak 10 "soma" dolara mesečno, svakodnevno degustirajući vina najboljih kalifornijskih vinarija za firmu Murphy-Goode Winery. Na njemu je da se ucirka i potom na blogu napiše svoje utiske. Slično kao i svi mi na Fejsu, samo što dobija pare. Proklet bio.

6. Degustator slatkiša

Jedva punoletni Heri Vilšer još od svoje dvanaeste godine zgrće keš i to na najlepši mogući način: ovaj momak je glavni degustator slatkiša u kompaniji Swizzel's Matlow. Verujemo da mu je dovoljno što radi posao koji je san svakog klinca, tako da plata i nije bitna...

7. Navlakač

Ovaj posao možda ne spada u plaćenije, ali nije za bacanje. Australijski sektor firme Durex angažovao je 200 muškaraca preko 18 godina sa zadatkom da isprobaju njihove nove kondome i daju iskren odgovor o kvalitetu i performansama kondoma. Najbolji tester dobija 1000 dolara. Može!

13 čudnih poslova koji su basnoslovno dobro plaćeni: #7 mogu da rade baš svi! (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Dakle, da li ste se konačno pronašli?

(AS)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.