Njena poruka ćerki podeljena je 720.000 puta na Fejsu! Kad je pročitate i vi ćete uraditi isto! (FOTO)
Foto: Facebook/Amy Beth Gardner

ŽIVOTNA LEKCIJA

Njena poruka ćerki podeljena je 720.000 puta na Fejsu! Kad je pročitate i vi ćete uraditi isto! (FOTO)

Njena poruka ćerki objavljena je na Instagramu, a na Fejsbuku se toliko širi da će sigurno uskoro preći broj od milion šerova
Objavljeno: 14:59h

Baš kao pasta za zube, jednom kada reči izađu iz tvojih usta, ne mogu da se vrate nazad. Pažljivo biraj svoje reči, Briona. Kada drugi ne vode računa o tome šta govore, ti pazi šta pričaš. Svako jutro izaberi da iz tvojih usta izlaze samo pozitivne reči. Neka te ljudi znaju po nežnosti i iskrenosti. Iskoristi svoj život da udahneš život svetu kojem je tako očajnički potreban. Nikada, ali nikada nećeš zažaliti što si izabrala ljubaznost, ispričala je ova majka.

Njena poruka ćerki objavljena je na Instagramu, a na Fejsbuku je podeljena skoro 720.000 puta i naišla je na podjednak broj pozitivnih reakcija ljudi.

- Odličan savet! Deca u školi mogu biti jako okrutna, bilo bi lepo kada bi svi roditelji ovako razgovarali sa svojom decom, bio je jedan od komentara. Ipak, bilo je onih koji su negativno komentarisali ovoj potez mame Ejmi, smatrajući da je “odavno trebalo da svoju ćerku nauči ljubaznosti”. Međutim, ono što ne znaju jeste da su Ejmi i njen muž Brionu usvojili pre dve godine, kada je devojčica imala devet godina. To je bio povod novom postu brižne Ejmi, u kojem je još jednom naglasila ćerki da nikad neće zažaliti ako odabere ljubaznost umesto nekulture.

(Espreso.co.rs / Net.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.