Kakva kraljina i kakva iskusna ispala: Lopov je pokušao da ga opljačka, ali...! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ Viral Vidos 1

iznenadio i samog lopova

Kakva kraljina i kakva iskusna ispala: Lopov je pokušao da ga opljačka, ali...! (VIDEO)

Vlasnik prodavnice sa hranom iz Novog Zelanda postao je prava zvezda kada je njegov snimak sprečavanja oružane pljačke dospeo u javnost
Objavljeno:

Naime, on je ostao do kraja profesionalan. Umesto da reaguje na pljačkaša, Ahmed je svom gostu poslužio hranu i odšetao dalje od pulta. Nesuđeni lopov još je koji trenutak ostao da stoji zbunjeno, a zatim je odšetao iz prodavaonice.

- Taj čovek je želeo da me preplaši, a ja sam odlučio da to neće učiniti. Dodao sam mušteriji njegovu hranu jer sam hteo da napusti prostor prodavnice kako ne bi bio u opasnosti - kazao je Ahmed.

foto: Printscreen/ YouTube/ Viral Vidos 1

Ahmed je za svoju mušteriju pripremao pileći suvlaki, a kako je bilo kasno uveče, ulica je već bila pusta. Oko 22 časa u trgovinu je ušao maskirani razbojnik i stavio na pult torbu, te izvadio pištolj kako bi zaplašio Ahmeda. Ovaj diplomirani agronom se samo lagano nasmešio, nastavio sa svojim poslom, ignorisao razbojnika, poslužio zbunjenu mušteriju i napustio pult.

- Okrenuo sam leđa pljačkašu i otišao u kuhinju da pozovem policiju. Rekao sam samom sebi: "Ako i puca na mene, biću udaljeniji od njega i rana neće biti toliko ozbiljna kao da me upuca iz blizine u glavu ili srce. Lopov je bio vrlo zbunjen mojim ponašanjem - želeo je da me preplaši, ali to mu nije uspelo. Oduzeo sam mu njegovu moć - kazao je novinarima Ahmed za kraj.

(Espreso.co.rs/ theguardian.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.