Četiri proročanstva za koja do sada niste čuli, a koja lede krv u žilama (FOTO) (VIDEO)
Foto: Wikipedia, Printscreen

najava apokalipse

Četiri proročanstva za koja do sada niste čuli, a koja lede krv u žilama (FOTO) (VIDEO)

Postoje neka manje poznata proročanstva za koje većina nije čula, a koja ukazuju na neke značajne događaje iz prošlosti i budućnosti...
Objavljeno: 14:16h

Proročanstvo Alojza Irlmajera

Bio je običan fizički radnik iz Bavarske, ali je imao posebne veštine. Znao stvari koje nije trebalo da zna, pa su govorili da je vidovit. Mnogima je, navodno, posle Drugog svetskog rata pomogao da pronađu svoje najbliže.

Zbog popularnosti je završio na sudu, optužen da se bavi veštičarenjem. Sud ga je oslobodio kada je sudiji detaljno opisao koju odeću je njegova žena nosila tog dana i šta je tačno radila. Predvideo i dan svoje smrti.

Tvrdio je da treći svetski rat video kao u filmu, a isticao je da će se on voditi na Bliskom istoku i Mediteranu gde će se sukobiti najveće svetske sile.

- Rat će početi kada dvojica muškaraca ubiju treću važnu osobu. Oni su plaćeni za to. Ubistvo će se desiti na Balkanu. Pre rata će biti vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja preko noći. Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dve osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vreme kada će se to desiti - tvrdio je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.