Četiri proročanstva za koja do sada niste čuli, a koja lede krv u žilama (FOTO) (VIDEO)
Foto: Wikipedia, Printscreen

najava apokalipse

Četiri proročanstva za koja do sada niste čuli, a koja lede krv u žilama (FOTO) (VIDEO)

Postoje neka manje poznata proročanstva za koje većina nije čula, a koja ukazuju na neke značajne događaje iz prošlosti i budućnosti...
Objavljeno: 14:16h

Treća tajna Bogorodice iz Fatime

Priča počinje 1917. godine kada su u Portugalu dve devojčice i jedan dečak videli Devicu Mariju. Ona ih je posetila nekoliko puta i prenela tri tajne o događajima koji će zadesiti našu civilizaciju. Dve su se našle u dokumentu koji je 1941. objavila jedna od devojčica. Prve dve tajne se odnose na Pakao - Prvi i Drugi svetski rat.

foto: Wikipedia

Samo papa dobija ključeve od tajnih dokumenata u kojima se nalazi zapisana Treća tajna Bogorodice iz Fatime. Vatikan je objavljivanje treće tajne odložio za 83 godine da bi konačno 2000. predstavili javnosti tekst i tumačenje da se ona odnosi na pokušaj ubistva Pape Jovana Pavla Drugog i progon Hrišćana širom sveta.

Mnogi, međutim, smatraju da je poslednji list iz proročanstva ostao sakriven i da tekst predstavljen 2000. godine nije baš kompletan.

foto: Wikipedia / Manuel González Olaechea

U trećoj tajni bi trebalo da se nalaze informacije o apokalipsi, sotoni i crkvi, a toga nema u objavljenom tekstu. Tamo se nalazi i opis Rima u kome je sve srušeno i svi su mrtvi, a Papa hoda kroz sve te mrtve, penje se na brdo i tu i njega ubijaju. A to ne izgleda kao atentat na Jovana Pavla II. Takođe, ako se treća tajna obistinila, zašto su posle atentata na Papu čekali još dvadeset godina da je objave?

Devica Marija je uvek govorila u javljanjima da sve to može da se izbegne ako se čovečanstvo okrene ka ljubavi, umesto mržnje. I ono što je najvažnije, ključna poruka je bila da je neophodno preobraćenje Rusije i da će u Rusiji Crkva strašno propatiti i da će Rusija ugroziti celo čovečanstvo. A trebalo bi da znate da je to bilo samo par meseci pre oktobarske revolucije i tumači se kao najava totalitarizma pod Staljinom. Zbog toga je Jovan Pavle II bio lično posvećen naporima da se okonča Hladni rat i da se razmontira “imperija” SSSR.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.