Ma kakav avion! 10 najluksuznijih vozova na svetu koji pucaju od raskoša (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen, AP, Beta

avantura sa stilom

Ma kakav avion! 10 najluksuznijih vozova na svetu koji pucaju od raskoša (VIDEO)

Ako ikada budete u mogućnosti da ne mislite na cenu, putovanje ovim vozovima pamtićete do kraja života!
Objavljeno: 22:33h

4. Royal Scotsman Putovanje ovim vozom je jedinstvena prilika da sagledate svu lepotu starih škotskih planina. Voz, u isto vreme, nudi modern i starinski luksuz. Može da preveze maksimalno 36 gostiju. Lokalni vodiči na usputnim stanicama povešće vas na raznovrsne ekskurzije korz bogatu kulturu, istoriju i prirodne lepote Škotske.

Od trenutka kada gajdama budete pozdravljeni na polasku iz Edinburga, pa povratka u taj grad, uživaćete u svim najboljim elementima luksuznog putovanja. To zadovljstvo će vas stajati 2.216 dolara za noć. 5. Eastern & Oriental Express Ovaj voz omogućava jednistvan doživljaj pazaža Azije, putovanje šumama i planinama, obilazak drevnih hramova i manastira, Singapura, Melezije i Tajlanda. U ponudi je šest različitih tura i jedna specijalna Novogodišnja.

Vrhunsku uslugu putnicima obezbeđuju dva restorana, koje vode šefovi prepoznarljivog kulinarskog rukopisa. Kompozicija ima i poseban Vagon za posmatranje, iz koga putnici mogu da uživaju u prelepoj prirodi. To zadovoljstvo, u proseku, košta 1.583 za noć. 6. Rocky Mountaineer "Roki", naravno, nije običan voz, već 12-odnevno avanturističko putovanje prostranstvima Kanade i nudi velike mogućnosti ljubiteljima prirode. Putnici imaju mogućnost panoramskog razgledanja pejzaža, budući da njegovi vagoni imaju stakleni krov. Uz luksuznu uslugu, obezbeđene su i ekskurzije.

Putnicima je ponuđeno četiri različete vrste usluga, a početna cena je 1.679 za noć. Voz je, inače, 7 puta dobijao nagradu za "Najbolje iskustvo putovanja".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.