TRI NEDELJE JE BILA U IZOLACIJI, ALI SE IPAK ZARAZILA: Napravila je jednu jedinu grešku, pazite se ovoga!
Rejčel Brumet, Foto: Facebook printscreen

strašna ispovest

TRI NEDELJE JE BILA U IZOLACIJI, ALI SE IPAK ZARAZILA: Napravila je jednu jedinu grešku, pazite se ovoga!

Ona je rekla da tom prilikom nije nosila rukavice

Objavljeno:

Žena koja je se zarazila koronavirusom iako se samoizolovala na tri nedelje, rekla je da veruje da je bolest uhvatila iz kese namirnica koje su joj donesene na vrata.

Rejčel Brumert se štitila kod kuće u Šarlotu, u Severnoj Karolini, jer pati od autoimunog poremećaja koji je čini ranjivom na COVID-19. Zbog ovog stanja, Brumert se iz predostrožnosti držala podalje od drugih, uključujući svog supruga koji živi u odvojenoj sobi.

Ali uprkos ovim merama, ona je još prošlog četvrtka testirana pozitivno na virus, pošto je počela da primećuje simptome.

foto: Facebook printscreen

Brumert veruje da je možda uhvatila virus od žene koja je ostavila namirnice na kućnom pragu dok se izolovala. Ona je rekla da tom prilikom nije nosila rukavice.

- Zaista sam mislila da radim sve kako treba. Jedva da sam imala kontakta. Apsolutno sam prestravljena. Iz onoga što čujem o respiratorima, to suzastrašujuće stvari. Zaista se nadam da ću ovo moći preležati kod kuće.

Brumert je patila od temperature, kašlja, gubitka mirisa, umora, glavobolje i poteškoća sa disanjem. Osim žene koja je dostavljala namirnice, Brumert je imala kratak kontakt sa apotekarom kada je poslednji put napustila kuću pre tri nedelje.

Do sada je više od 22.000 ljudi umrlo u SAD-u, a u nedelju uveče zabeleženo je više od 561.000 slučajeva. Poslednja četiri dana zaredom prijavljeno je oko 2.000 smrti dnevno, a najveći broj je u američkom epicentru pandemije u Njujorku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.