BLIZNAKINJE SU PRERANO ROĐENE, PA SU IH RAZVOJILI: Ono što su bebe uradile kada su se opet srele rastopiće vam srce
Bliznakinje su oduševile svet, Foto: Instagram printscreen

PREDIVNO

BLIZNAKINJE SU PRERANO ROĐENE, PA SU IH RAZVOJILI: Ono što su bebe uradile kada su se opet srele rastopiće vam srce

Rodile su se tri meseca prerano pa su odmah prebačene u jedinicu za intenzivnu negu

Objavljeno:

Prerano rođene bliznakinje Olivia i Zoi su odmah nakon rođenja odvojene i stavljene u zasebne inkubatore u bolnici u Melburnu.

Nakon 27 dana odvojenosti ponovo su se ujedinile na grudima majke En Li pa se odmah zagrlile. Fotografija objavljena na Instagramu oduševila je mnoge korisnike te društvene mreže.

Tokom trudnoće visokog rizika, En Li je bila zabrinuta zbog srceparajućeg ishoda, bojala se za zdravlje svojih ćerki. Li je nosila monoamnionske-monokorionske blizanakinje koje su delile amnionsku vrećicu i posteljicu, što je izuzetna retkost.

Rodile su se tri meseca prerano pa su odmah prebačene u jedinicu za intenzivnu negu novorođenčadi kako bi doktori stalno nadzirali i regulisali njihovo disanje.

Nakon 27 dana odvojenosti, 22. februara, bliznakinje su se prvi put srele izvan mamine utrobe i prvo što su uradile su posegnule jedna za drugom i zagrlile se.

Fotografiju njihovog prvog susreta napravio je njihov tata i objavio na Instagramu.

- Srce mi se rastopilo. Nakon svih tih teških nedelja razdvojenosti, osjtila sam toliko olakšanje što su napokon bile zajedno - rekla je Li za magazin Today Parents.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.