SVI SE SMEJU NAJJAČEM ČOVEKU NA PLANETI: Jedan detalj na fotki je sve doveo do suza! (FOTO)
Thor i njegova devojka na večeri!, Foto: Printscreen / Instagram

SMEJURIJA

SVI SE SMEJU NAJJAČEM ČOVEKU NA PLANETI: Jedan detalj na fotki je sve doveo do suza! (FOTO)

Thor s bivšom devojkom, manekenkom Thelmom Björk Steimann ima ćerku Theresu Líf. Thelma ga je pre dve godine optužila u medijima da ju je zlostavljao

Objavljeno:

Zvezdu serije 'Igra prestola' Haftora Bjernsona (30) opet zadirkuju na društvenim mrežama zbog fotografije koju je objavio sa suprugom, terapeutkinjom i zaljubljenicom u fitnes Kelsey Henson (28).

Par je u braku od oktobra 2018., a ljudima je smešno videti ih zajedno zbog razlike u visini. Thor je visok 206 centimetara, a Kelsey mu sa 158 centimetara visine 'nije ni do ramena'.

Ovoga puta fanove su nasmejali šoljicama iz kojih piju vruću čokoladu sa šlagom. Dok u njenoj ruci šoljica izgleda normalno, u ruci Islanđanina teškog 181 kilogram. šoljica izgleda kao igračka za decu.

- Thor je šoljicu ukrao iz kućice za lutke. Dok je nisam video u ruci njegove supruge, mislio sam da je neka minijatura - jedan je od komentara fanova.

Fotografija koja je nasmejala fanove!
Fotografija koja je nasmejala fanove!foto: Printscreen / Instagram

Islanđanin najpoznatiji po ulozi The Mountaina (Planine) u američkoj seriji 'Igra prestola' ne obazire se na, kako kaže, velike internet ratnike. Ne voli jedino kada mu bezdušno vređaju suprugu i porodicu.

Par se upoznao u septembru 2017. kada mu je Kelsey prišla u restoranu i zatražila mu autogram. Među njima se odmah rodila ljubav na prvi pogled.

- Ljubimo se tako da se on jako sagne, a ja se popnem na prste. Kada mi nije do stajanja na prstima, onda mu samo kažem da me podigne - rekla je Kelsey.

Thor s bivšom devojkom, manekenkom Thelmom Björk Steimann ima kći Theresu Líf (9). Thelma ga je prije dve godine optužila u medijima zbog navodnog zlostavljanja!

- Bio je bolesno ljubomoran. Izbrisao mi je sve muške kontakte iz mobilnog. Znao me gurati, stiskati za vrat i ošamariti ako bi pričala s drugima. Bivšu devojku s kojom je bio pre mene, nazivao je ružnom i debelom - rekla je Steimann.

BONUS VIDEO:

BRENA I PALMA SU DOBITNA KOMBINACIJA!

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.