PREVARIO JE MUŽ, ONDA JE ONA PREVARILA DRUGOG MUŽA! Zbog preljuba sada vodi biznis koji vredi MILIONE!
Foto: Instagram/ladyrebeccajane

sreća u nesreći

PREVARIO JE MUŽ, ONDA JE ONA PREVARILA DRUGOG MUŽA! Zbog preljuba sada vodi biznis koji vredi MILIONE!

Nakon što je otkrila da je muž vara, Rebeka je došla na fantastičnu ideju

Objavljeno: 20:02h

Nisam nikada rekla da sam svetica, ali niko ne čini preljubu, ako je potpuno srećan. Zaslužila sam da mi se dogodi takva veza - istakla je Rebeka koja je i poznato TV lice i autor nekoliko knjiga.

Dodala je da se sve dešava sa razlogom, a njoj je romansa sa mladićem pokazala šta je to ljubav.

U svet detektivske profesije Rebeka je ušla 2006. godine, nakon što je saznala da je prvi suprug vara. Dok je još samo sumnjala u to, potražila je pomoć nekoliko agencija, ali joj niko nije izašao u susret, govoreći da sigurno samo umišlja.

#myday #filming #dayjob

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

Tada je organizovala svoje prijateljice, imale su nadzor i pravo istraživanje, koje je i dovelo do toga da potvrdi svoje sumnje. Kada je tek otvorila agenciju, nailazila je na otpor kolega, pa je rešila da je zatvori. Posle tri godine sa prijateljem je osnovala "The Lady".

Sa komšijom je počela da se viđa 2013. godine i to po hostelima, a sve je izgledalo idilično. On je raskinuo veridbu, a ona se 2015. razvela. Bivši suprug Rebeke Džejn našao je novu ljubav.

Da li ćete posle ovog švrljati? Preljuba nije razlog za raskid! (FOTO)

Sa druge strane, njen odnos sa ljubavnikom nije potrajao. Raskinuli su prošle godine. Mladić je danas u srećnoj vezi, ona je sama.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.