BIVŠA RIJALITI ZVEZDA BILA U VEZI SA 50 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM: Godišnjak njenog DEDE, a u KREVETU... (VIDEO)
Stefani Mato, Foto: Printscreen/Tik-Tok/stepankamatto

neverovatno

BIVŠA RIJALITI ZVEZDA BILA U VEZI SA 50 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM: Godišnjak njenog DEDE, a u KREVETU... (VIDEO)

Bivša rijaliti zvezda Stefani Mato (32) nedavno je otvorila dušu na društvenim mrežama o svojim iskustvima iz veze sa mnogo starijim muškarcem dok je bila u dvadesetim godinama

Objavljeno:

Iznela je svoje lično iskustvo i upozorila druge devojke na potencijalne probleme koji mogu proizaći iz takvih veza. Problemi s tatom Stefani je otvoreno govorila o svojim iskustvima, uporedivši izlaske sa starijim muškarcima sa "problemima s tatom" i naglasivši da to nikako ne preporučuje.

- RIP mom bivšem, ponekad mi nedostaje. Ne nedostaje mi zadah iz usta, ne nedostaju mi proteze, ne nedostaje mi koliko je bio mrzovoljan ujutru. Znam da ljudi kažu da ne treba govoriti loše o mrtvima, ali on je ipak bio moj bivši. Mislim da je zapravo bio stariji od mojih bake i dede - rekla je.

Istakla je da je imala posledice od veza sa mlađim muškarcima koji su je koristili za svoje potrebe, te da je zbog toga odlučila da izlazi s nekim starijim. Međutim, otkrila je da je i ta ideja bila pogrešna, te da je i kod starijih muškaraca postojala verovatnoća prevare.

Stefani je istakla da muškarce koji traže mnogo mlađu ženu treba shvatiti kao crvenu zastavicu, te da se ne treba oslanjati na pretpostavke da stariji muškarci nisu skloni prevari.

- Samo zato što imaju 80 ne znači da stvari dole ne rade, svetla su još upaljena, samo ponekad trepere. Lično to ne bih preporučila - zaključila je.

Njeno iskustvo je pokrenulo lavinu komentara, gde su se i druge korisnice društvenih mreža osvrnule na svoja iskustva i iznele različita mišljenja o ovoj temi, piše "Kurir".

Na kraju, Stefani je podstakla diskusiju među korisnicima društvenih mreža, gde su se mnogi oglasili sa svojim iskustvima i mišljenjima. Neke su podržale Stefani i iznele svoja negativna iskustva sa starijim muškarcima, dok su se druge složile sa tim da svako iskustvo treba posmatrati individualno i da generalizacija može stvarati probleme.

Bonus video:

01:52

ENA POPOV OTKRILA SVE O MUŽU: Bavi se poljoprivredom, STARIJI JE OD NJE! Potom šokirala: Zbog OVOGA sam obrisala sve sa Instagrama

(Espreso/republika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.