RENOVIRALA KUĆU STARU 100 GODINA, PA ZANEMELA OD ŠOKA KAD JE PRONAŠLA TAJNI SEF: Otvorila ga, a u njemu... (VIDEO)
Tajni sef, Foto: Printscreen/Tik-Tok/graceerosenicholas

neverovatno

RENOVIRALA KUĆU STARU 100 GODINA, PA ZANEMELA OD ŠOKA KAD JE PRONAŠLA TAJNI SEF: Otvorila ga, a u njemu... (VIDEO)

Grejs, jedna od vlasnica, bila je zapanjena kada je otkrila sef skriven iza panela u kaminu njihove kuće

Objavljeno:

Jedan par je doživeo istinsko iznenađenje kada su renovirali kuću izgrađenu 1908. godine, a čak ni nakon renoviranja nisu odmah uvideli sve tajne koje ona krije.

Grejs, jedna od vlasnica, bila je zapanjena kada je otkrila sef skriven iza panela u kaminu njihove kuće. Pošto su se uselili, nisu ni slutili da se sef nalazi tamo, niti su znali šta da rade s njim kada su ga pronašli. Na TikToku su snimili video i pitali svoje pratioce za savet.

„Platićemo dobro, uzmite više ljudi“

Neki su predložili da pozovu bravara, dok su drugi sugerisali da pokušaju da čuju male klikove pomoću stetoskopa, kao u filmovima. Nakon mnogo pokušaja, par je uspeo da otvori sef, otkrivši kombinaciju napisanu na zidu u blizini.

Iako su se nadali pronalasku nečega dragocenog, sef je bio potpuno prazan i čist. Međutim, na poleđini brave sefa bilo je ispisano mnogo četvorocifrenih kodova.

Grejs je podelila svoje otkriće na TikToku i objasnila da se pita da li su ti kodovi kombinacije za otvaranje drugih tajnih sefova u kući. Iako sef nije imao sadržaj, ovo otkriće je dodalo dozu misterije njihovom domu.

Reakcije pratioca bile su podeljene. Dok su neki bili zainteresovani za dalje istraživanje, drugi su bili zabrinuti ili čak savetovali poziv policiji. Ovo otkriće je definitivno dodalo dodatni sloj misterije njihovom novom domu, ostavljajući ih da se pitaju šta još može biti skriveno unutar zidova njihove stare kuće.

,, Ne bih spavao dok ne bih bar pronašao polovinu od tih 20 sefova.''

,,Svaki sef se otvara tako što idete polako desno dok ne čujete da školjcne, pa onda levo, ako ponovite dovoljno dugo postupak, otvorićete ga bez šifre.'

,,Ma to su šifre drugih sefova koji su takođe skriveni u kući.''

,,Ja bih na vašem mestu pozvao policiju.''

,,Ko još kupuje kuće stare 120 godina?

,,Sam bog zna šta se u toj kući još krije!'' Samo su neki od komentara, piše srećna.republika.rs

Bonus video:

04:32

RENOVIRANJE KUĆE TOME ZDRAVKOVIĆA ZAUSTAVLJENO ZBOG OVOGA! Pokušano otvaranje muzeja, ali jedno je napravilo VELIKI PROBLEM

(Espreso/alo/Ivana Petranović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.