OTAC PRESVLAČIO DETE, PA MU OKRENUO LEĐA NA TRENUTAK: Ono što je beba uradila svakog PRENERAZI u sekundi (VIDEO)
Otac presvlači dete, Foto: Printscreen/Instagram/momohouse_kj

strašno...

OTAC PRESVLAČIO DETE, PA MU OKRENUO LEĐA NA TRENUTAK: Ono što je beba uradila svakog PRENERAZI u sekundi (VIDEO)

Jedan tata je bio sam u spavaćoj sobi sa bebom koju je očigledno presvlačio

Objavljeno:

Iako je ovo moglo svakome da se desi, ovom ocu sigurno nije bilo lako! Jedna svakodnevna situacija gde jedan od roditelja brine o bebi i radi pored toga još neke stvari u sobi, mogla je da se završi loše. Naime, kako svaki roditelj ima mnogo obaveza, a želi sve i da postigne, trenutak nepažnje učinio je svoje. Jedan tata je bio sam u spavaćoj sobi sa bebom koju je očigledno presvlačio. Na snimku se vidi da je beba u pampersu na komodi dok on verovatno traži koji bodi da joj obuče preko.

Na trenutak, otac se okrenuo kako bi uzeo nešto iz drugog kraja sobe, dok beba, iako je izgledala nejako, je počela sama da se okreće. To je dovelo do toga da je jedna noga visila preko komode, a u sledećem trenutku i da pada. Na sreću, otac se na vreme okrenuo i uhvatio je pre nego što se povredila.

Video je objavljen na Instagramu i u pitanju je snimak sa nadzorne kamere iz spavaće sobe. Mnogi su pretrnuli od straha i pomislili šta bi oni radili da se njima ovo dogodilo dok su bili sami sa detetom. Drugi su smatrali da je pak ovo moglo svakome da se desi jer otac nije ostavio bebu bez nadzora duže od 30 sekundi. Očigledno, svaki sekund nepažnje može dovesti do ozbiljnih posledica. Srećom, to se sada nije dogodilo, ali bilo je blizu.

Takođe, ovaj video neka mnogima posluži kao upozorenje i još jedan podsetnik da bebe ne ostavljate same ni na kratko, jer je moguće da se nešto ovako dogodi.

Bonus video:

01:12

OVAJ IZUM NOVOSAĐANA JE PROGLAŠEN ZA NAJBOLJU INOVACIJU 2019. GODINE: Čeka se novije vreme ili investitor! Otac PREPISAO SVE sinu

(Espreso/republika/Nevena Jakovljević/prenelaT.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.