MUŽ POSLAO SLIKU GOLE ŽENE USRED POROĐAJA, PORODICA ZANEMELA KAD JE VIDELA OVAJ DETALJ: Ispod STRUKA nema NIŠTA
Ilustracija, Foto: Printscreen TikTok/annakatshine

neverica

MUŽ POSLAO SLIKU GOLE ŽENE USRED POROĐAJA, PORODICA ZANEMELA KAD JE VIDELA OVAJ DETALJ: Ispod STRUKA nema NIŠTA

Mama koja je snimila video pobrinula se da se greška ne dogodi dvaput, pa je na TikToku objavila fotku s porođaja na kojoj je sve intimno prekriveno – smajlićem

Objavljeno:

TikTok korisnica @wenfreed podelila je nedavno u svom kratkom videu kako je suprug svojoj porodici poslao fotografije nje i bebe snimljene u porodilištu odmah nakon porođaja. On, naime, od uzbuđenja što je treći put postao tata, nije ni primetio da je njoj na fotkama bolnička haljina još oko struka, ispod čega je, naravno, gola, prenosi Mirror.

Ovaj video je od nekoliko sekundi pregledan više od 715.000 puta.

"Mislila sam da se hvatate za glavu jer je on poslao fotku dok ste još raščupani nakon porođaja, ali ovo je puno bolje!", napisala je jedna devojka, a druga je ženu pokušala da uteši rečima kako "sad bar zna da je deo porodice".

"Ja bih svog muža ubila odmah", dodala je druga korisnica i podstakla još neke mame da podele svoja iskustva.

"Mene su hitno poslali na carski rez, a suprug je svima poslao sliku moje ćerke koju su u tom trenutku doslovno vadili iz mene. U pozadini mi se vide bubrezi!", napisala je jedna mama, a druga se "pohvalila''da je njen muž dete slikao dok su ga vagali, ali isto tako nije primetio da se iza na fotki vidi i ona, još gola ispod struka i s grudima napolje, spremna za dojenje.

Mama koja je snimila video pobrinula se da se greška ne dogodi dvaput, pa je na TikToku objavila fotku s porođaja na kojoj je sve intimno prekriveno – smajlićem.

04:03

BEBA KOJOJ JE OTKRIVENA SMA DOBIĆE LEK Direktorka RFZO za Kurir TV: Samo ova komisija može da stavi taj lek na listu besplatnih

(Espreso/Blic žena/Večernji.hr/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.