OVA SPRKINJA JE BILA MOĆNIJA OD PREDSEDNIKA NIJE IMALA DECU A TEŠKA DESETINE MILIONA: Evo kome je otišlo NASLEDSTVO
Božen Žumbor, Foto: Printscreen/Youtube/ trista300

pažnja

OVA SPRKINJA JE BILA MOĆNIJA OD PREDSEDNIKA NIJE IMALA DECU A TEŠKA DESETINE MILIONA: Evo kome je otišlo NASLEDSTVO

Božen je preminula pre 11 godina, nakon duge borbe sa teškom bolešću, a kako nije imala svoju decu, mnogi su se pitali kome je pripalo ogromno bogatstvo nakon njene smrti

Objavljeno:

Vlasnica čuvene kozmetičke linije i jedna od najbogatijih i najmoćnijih žena u Srbiji, bila je Božen Žumbor.

Božen je preminula pre 11 godina, nakon duge borbe sa teškom bolešću, a kako nije imala svoju decu, mnogi su se pitali kome je pripalo ogromno bogatstvo nakon njene smrti. Kako navodi "Alo", njeno bogatstvo procenjivalo se na desetine miliona.

- Za sada niko nema informacije o tome šta će se dalje dešavati sa kompanijom. Vest o smrti gospođe Božen nas je sve zatekla, još uvek ništa ne znamo, detaljnije informacije ćemo imati narednih dana - rekli su svojevremeno u kompaniji nakon što su saznali za tragediju.

Božen Žubmor
foto: Print Screen Youtube/BozenCosmetics

U jednom momentu se Božen našla u centru skandala kada se za njen proizvod za mršavljenje, po kom je postala popularna, pojavila informacija da je neispravan, a jedno vreme je čak bio povučen iz prodaje. Živela je na relaciji Srbija - Holandija, a pisalo se da poseduje nekoliko nekretnina kako u našoj zemlji, tako i u "zemlji lala".

Božen je imala velelepne vile na Dedinju i pod Avalom. Ona se i bavila humanitarnim radom, dugo je pomagala deci bez roditelja, staračkim domovima, kao i bolnicama. Pretpostavlja se da je njeno bogatstvo otišlo upravo u ruke onih kojima je najpotrebnije, ali do dana današnjeg o tome nema zvaničnih informacija.

00:15

SRPKINJA LAŽIRALA LETOVANJE NA IBICI DOK JOJ U KADAR NIJE UPAO ON: Ljudi plaču od smeha zbog onog što je rekla

(Espreso/Srbija Danas/Blic/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.