ČUVAR USRED ZATVORA POČEO DA JAUČE I HVATA SE ZA GRUDI, PA PAO NA POD: Ono što su zatvorenici uradili, SNIMLJENO JE
Foto: Youtube printscreen/USA TODAY

KAKVA PRIČA!

ČUVAR USRED ZATVORA POČEO DA JAUČE I HVATA SE ZA GRUDI, PA PAO NA POD: Ono što su zatvorenici uradili, SNIMLJENO JE

Bio je jedini čuvar u prostoriji koja se nalazila nasuprot osam zatvorenika

Objavljeno:

Jedan snimak, iako je star više godina, i dalje privlači pažnju, jer je ljudska dobrota prava retkost.

Gari Grim je čuvar u zatvoru u Teksasu, i našao se u centru pokušaja bekstva iz zatvorske ćelije. Ali to nije bio sasvim običan beg. Sigurno već sada mislite kako se beg sastojao od velike grupe zatvorenika koji koriste nasilje kako bi pobegli.

Gari je radio u svojoj smeni u zatvoru i obilazio je sve ćelije proveravajući da je sve kako treba. Bio je jedini čuvar u prostoriji koja se nalazila nasuprot osam zatvorenika.

Iznenada je Gari dobio srčani udar. Zatvorenici, koji tada više nisu bili praćeni od strane Garija su odlučili da moraju da izađu iz svoje ćelije. Ali nisu imali nameru da uzmu njegovo oružje ili da pobegnu. Oni su hteli da pomognu čoveku koji se nalazio u životnoj opasnosti.

Gari je bio iznenađen i dirnut time što su oni uradili za njega. Kaže da ga je iznenadilo to što nisu imali nasilnu reakciju, već su ga gledali kao sasvim normalnog čoveka, a ne kao nekoga ko ih drži zatvorene.

Bonus video

03:22

MONSTRUM KOJI JE ZVERSKI TUKAO KOBILU IDE U ZATVOR! Advokatica: Aurelija ima povrede opasne po život, danima nije OTVARALA OČI

(Espreso/Srbijadanas/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.