PEVAČICA OPET ZAPALILA MREŽE SEVNULO MEĐUNOŽJE IZLETELE GRUDI: Ovakva GOLOTINJA treba da se CENZURIŠE, SVE PRŠTI
Džej Lo je na snimanje stigla u vrlo izazovnoj i seksi haljini sa potpisom brenda Valentin, Foto: Youtube printscreen/Jennifer Lopez

kida

PEVAČICA OPET ZAPALILA MREŽE SEVNULO MEĐUNOŽJE IZLETELE GRUDI: Ovakva GOLOTINJA treba da se CENZURIŠE, SVE PRŠTI

Pevačica Dženifer Lopez (54) je u emisiju stigla kao prava pravcata latino Barbika, još jednom pokazavši da i te kako prkosi godinama i da modu ima u malom prstu.

Objavljeno:

Dženifer Lopez uveliko radi na promo turneji za svoj novi film i album "This Is Me...Now", pa je povodom toga pre nekoliko veči gostovala u super popularnom šou kod voditelja Džimija Falona u Njujorku.

Džej Lo je na snimanje stigla u vrlo izazovnoj i seksi haljini sa potpisom brenda Valentino iz kolekcije visoke mode za 2023. godinu. Kreacija je izrađena u upečatljivoj pink nijansi koja je obeležila prošlu godinu i savršeno se uklapa u i dalje popularan "barbi" trend.

Asimetričnu haljinu krasi ogroman šlic po sredini koji je otkrio izvajane, zategnute noge slavne 54-godišnjakinje, ali tu nije kraj provokativnim detaljima.

Naime, kreacija ima i izrazito dubok dekolte, koji seže gotovo do pupka, a Dženifer nije nosila grudnjak, pa verujemo da je morala da bude vrlo pažljiva prilikom bilo kakvih pokreta. Inače, u samoj emisiji Dženifer je dekolte ukrasila i dugačkom dijamantskom ogrlicom, ali istu nije nosila prilikom izlaska iz studija.

Pevačica je izdanje zaokružila srebrnim satenskim sandalama sa platformama i ogromnim potpeticama, a van studija je sve obogatila i sivim kaputom, te neočekivanim aksesoarom - bordo, kožno rukavicama.

Ovog puta se opredelila za nadogradnju kose, pa smo mogli da je vidimo sa puštenom, ekstremno dugom kosom i razdeljkom na sredini, a imala je i klasičan, zavodljiv mejkap - svetloroze karmin i efekat dima na kapcima.

Inače, novi album gospođe Lopez-Aflek govori o njenoj obnovljenoj ljubavi sa suprugom Benom Aflekom, za koga je prvi put bila verena pre 20 godina. Ona je otkrila da je koristila Aflekova ljubavna pisma koje joj je slao kako bi se inspirisala za novi album, te da su njegove reči dale ideju i tekstopiscima.

BONUS VIDEO:

56:11

REDAKCIJA 22.02.2024. 1. DEO

(Espreso/ Informer/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.