SPAVALA SA 22 MUŠKARCA ZA 10 DANA, GOVORE DA JE PRAVA SRAMOTA: Zbog onoga što je odgovorila GORI INTERNET (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen TikTok/xtaix58

neverovatno

SPAVALA SA 22 MUŠKARCA ZA 10 DANA, GOVORE DA JE PRAVA SRAMOTA: Zbog onoga što je odgovorila GORI INTERNET (VIDEO)

"Pokušavam da blokiram većinu negativnosti, ali na ovom nivou to je teško ignorisati"

Objavljeno:

Njeno ime je Tajla Medison, živi u Njukaslu u Australiji, a nakon što je nedavno raskinula vezu, preselila se u Evropu i bila na odmoru 10 dana. Za to vreme imala je intimne odnose sa 22 muškarca, kako je otkrila na Tiktoku. Njena priča pokrenula je dosta negativnih komentara, na šta ona nije ćutala.

Među komentarima su i oni u kojima se ističe da bi trebalo da se stidi zbog načina života.

"Pokušavam da blokiram većinu negativnosti, ali na ovom nivou to je teško ignorisati. Mislim da je grubo biti nazvan ''sramota''. Da je neki tip objavio video, on i njegovi prijatelji bi jedan drugome čestitali i navijali zbog toga. Izuzetno je tužno što su ovakvi dvostruki standardi 2024. godine, i dalje", naglasila je i poručila: "Muškarci nikada neće morati da dožive ovakvu osudu ili da znaju kako je to biti kada vas zovu dro*a. Nikada ne bih snimala video pa nekog nazivala pogrdnim imenima".

Ima i onih koji je brane pa takođe poručuju da vladaju dvostruki standardi.

"Zamislite da vam je životna misija da spavate sa svakim muškarcem na kog naiđete, objavite to na internetu i očekujete pohvale za to", ne jenjavaju ni kritike. Kako vi komentarišete ovu ispovest?

Tajla je i ovo naglasila: "Seks je samo deo života. Mislim da nemam da se bilo čega stidim. Moji voljeni me poznaju i znaju kakva sam osoba u stvarnom životu, moj onlajn sadržaj samo je tu da izgradim posao. Uvek sam bila otvorena knjiga o bilo čemu u životu i volim da moji društveni mediji budu odraz toga, tako da nema mnogo toga što je zabranjeno. Svaki dan neko ima problem s onim što radim na poslu ili s onim što izabere da objavi", piše Daily star.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Preonsi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.