ZGODNI GINEKOLOG JOJ JE REKAO DA ĆE BITI NEPRIJATNO TOKOM PREGLEDA, ONDA JE ODGOVORILA: Zbog svega ju je OBLIO ZNOJ
Žena, Foto: brandibookthought / Instagram

neprijatna situacija

ZGODNI GINEKOLOG JOJ JE REKAO DA ĆE BITI NEPRIJATNO TOKOM PREGLEDA, ONDA JE ODGOVORILA: Zbog svega ju je OBLIO ZNOJ

"Moj novi, atraktivni ginekolog mi je rekao: 'Ovo bi moglo da bude malo neprijatno', kada sam ja "ispalila"

Objavljeno:

Tiktokerka i spisateljica Brandi Eliz Seker nedavno je na TikToku podelila krajnje neprijatno iskustvo koje je doživela kod ginekologa, premda isključivo svojom krivicom... Njen video je postao viralan - pogledalo ga je preko 2, 8 miliona ljudi, a do prilično sramotne situacije došlo je zbog reči koje je ova mlada dama izgovorila.

Naime, kada je Brandi ušla u ordinaciju, zatekao ju je prilično iznenađujuć prizor - njen ginekolog je bio neverovatno zgodan i privlačan muškarac. Ubrzo mu je ova plavuša izgovorila rečenicu zbog koje se medicinska sestra, koja je takođe bila prisutna, bukvalno "ugušila sopstvenom pljuvačkom" tokom nekontrolisanog smeha.

"Moj novi, atraktivni ginekolog mi je rekao: 'Ovo bi moglo da bude malo neprijatno', kada sam ja "ispalila": 'Nazovi me dobrom devojčicom i neće mi biti tako neprijatno'. Podigao je obrve, toliko da su mu bukvalno dotakle liniju kose. Medicinska sestra se bukvalno gušila od smeha. I umesto da samo prihvatim tišinu, sedim i ćutim, odlučila sam da kažem: 'Tako mi je žao. Čitam vruće ljubavne knjige'", priča ova devojka.

Stvari se ovde nisu završile; zapravo je postalo još mnogo, mnogo gore. "U trenutku dok je uvučen duboko u moju vaginu, ginekolog uspostavlja kontakt očima sa mnom. Ja sam duboko udahnula i izdahnula i rekla 'Mokra'. Medicinska sestra je opet počela da se smeje, a ginekolog je želeo da ublaži neprijatnu situaciju, pa je samo pitao: 'Dakle, voliš da čitaš'", nastavila je Brandi svoju priču.

"U suštini, ukratko, svi ste pozvani na moju sahranu", zaključila je kroz šalu.

Inače, Brandi je ovu priču ispričala kao dokaz da čita previše erotskih romana, premda jzanimljivo da ona i sama piše upravo takve knjige. Njen serijal "The Pawn and The Puppet" predstavljen je kao mračna, distopijska priča za one starije od 18 godina.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.