OVA MANEKENKA JE SA 18 GODINA BILA NA OSTRVU EPSTAJNA PA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Ono što je tamo doživela je...
Ruslana Koršunova, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Ojitoverde

jezivo

OVA MANEKENKA JE SA 18 GODINA BILA NA OSTRVU EPSTAJNA PA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Ono što je tamo doživela je...

Ruslana Koršunova izvršila je samoubistvo, a preminula manekenkabila je i na ostrvu Džefrija Epstajna

Objavljeno:

Kazahstansko-ruska manekenka Ruslana Koršunova šokirala je svet kada je 2008. godine skočila kroz prozor stambene zgrade u kojoj je živela, ostavljajući iza sebe tajnu koja i dan danas intrigira javnost. Ova mlada i talentovana žena bila je zaštitno lice parfema "Nina Riči" i radila je sa najvećim imenima u svetu mode, ali je njena sudbina bila obeležena tragičnim događajima. Pre nego što je okončala svoj život, Ruslana je bila umešana u mračnu priču koja je povezivala njeno ime sa takozvanim pedofilskim ostrvom Džefrija Epstajna. U junu 2006. godine, sa samo 18 godina, otputovala je na Epstajnovo ostrvo Little St James u njegovom privatnom avionu Boing os727, poznatom kao Lolita Ekspres. Iako detalji njenog boravka na ostrvu ostaju nepoznati, poznato je da je ovo ostrvo bilo mesto gde su mlade devojke i maloletnice dovodene radi iskorišćavanja od strane Epstajna i drugih muškaraca, piše "Dejli mejl".

Tragični kraj "ruske Zlatokose" Dve godine nakon putovanja na Epstajnovo ostrvo, Ruslana je izvršila samoubistvo, ostavljajući svet u šoku. Ova mlada i uspešna manekenka, koja je bila na naslovnicama prestižnih modnih magazina, bila je suočena sa unutrašnjim demonima koji su na kraju "uzeli njen život".

Uticaj kulta "Ruža sveta" Jedan od ključnih momenata u životu Ruslane Koršunove bio je njen ulazak u kult pod nazivom "Ruža sveta". Akademik i pisac Petar Peter Pomerantsev otkrio je da je ovaj kult bio poznat po dehumanizaciji i diskutabilnim tretmanima, te da je upravo u tom periodu Ruslana postala deo ove kontroverzne grupe. Njen boravak u kultu navodno ju je dodatno destabilizovao i pripremio teren za kasnije tragedije u njenom životu.

Javnost je bila preplavljena različitim teorijama o tome šta je zapravo bilo uzrok njenog tragičnog čina. Nagađanja su se kretala od nesrećne ljubavi do zloupotrebe opojnih droga, ali toksikološka analiza je pokazala da u njenom organizmu nije pronađen trag ovakvih supstanci.Teorija o reinkarnaciji Jedna od teorija koja je izazvala pažnju javnosti je ona koju je izneo Pomerancev poslovni partner, tvrdeći da je mlada manekenka bila nesrećna zbog svog života i da je verovala u reinkarnaciju. Prema njegovim rečima, upravo ovo verovanje je bilo presudno u odluci da okonča svoj mladi život. Prema njegovim tvrdnjama, počela je da veruje u reinkarnaciju nakon što ju je vrbovala "Ruža sveta", što je dodatno zbunilo i intrigiralo javnost.

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/ Republika/ N.J/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.