POZNATA MANEKENKA DOBILA BEZOBRAZNU PONUDU OD MILION EVRA ZA ODNOSE: Ona im ZAGOLICALA MAŠTU ovim vrelim SNIMKOM
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/jennalee

morate znati

POZNATA MANEKENKA DOBILA BEZOBRAZNU PONUDU OD MILION EVRA ZA ODNOSE: Ona im ZAGOLICALA MAŠTU ovim vrelim SNIMKOM

Manekenka je dobila bezobraznu ponudu koju mnoge ne bi odbile

Objavljeno:

Pratioci su bili oduševljeni, a mlada manekenka je atraktivnim video snimkom prikupila više od 15 hiljada lajkova

Manekenka iz Teksasa Džena Li, kojoj je bogati obožavalac svojevremeno "nudio milion dolara za seks", obradovala je pratioce na svom Instagram profilu provokativnim video snimkom, prenosi Dejli star.

„Šta je za doručak, vafli ili palačinke?“ pitala je svoje fanove dok je pozirala na provokativnom fotografisanju u kuhinji. Džena je povukla majicu do grudi i povukla donji deo trenirke do pola niz zadnjicu.

Pratioci su bili oduševljeni, a mlada manekenka je atraktivnim video snimkom prikupila više od 15 hiljada lajkova. Čemu palačinke ili vafle kad već imate najbolje pecivo u kući?“, „Mogu li da te pojedem?“, „Ukusno“, „Kuhinju pretvaraš u spavaću sobu“, napisali su fanovi.

Džena ne prestaje da provocira fanove na društvenoj mreži, a nedavno je objavila snimak i poručila pratiocima da joj nedostaje dodira. Pozirala je u donjem vešu i kratkom topiću ispod kojeg je očigledno da ne nosi grudnjak.

"Koja je temperatura tamo gde si? Ovde postaje hladno. Moram sada da se mazim", napisala je manekenka.

Bonus video:DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

03:01

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.