TRAŽILA OD SVOG MUŽA OVO ZA POKLON, PA IZAZVALA HAOS NA MREŽAMA: Žene je URNIŠU u komentarima - salva UŽASA (VIDEO)
Kesi, Foto: Printscreen/Tik-Tok/classycassie30

da li je moguće?!

TRAŽILA OD SVOG MUŽA OVO ZA POKLON, PA IZAZVALA HAOS NA MREŽAMA: Žene je URNIŠU u komentarima - salva UŽASA (VIDEO)

Često dovijamo poklone koje nismo baš želeli, zato se ova žena odlučila da iskaže svoju želju mužu

Objavljeno:

Većina ljudi voli da daje i prima poklone, međutim gomila neželjenih poklona u ovo doba godine završe zaglavljeni u ormaru jer uglavnom nemamo hrabrosti da kažemo da nam se nešto se ne sviđa.

Ipak, jedna žena je pre par godina odlučila da od svog muža zatraži nešto sasvim suprotno nego inače i time izbegne nepotrebne poklone -i to je postalo praksa. Priznala je da nije osobe za neke uobičajene, tradicionalne poklone, pa je tako svom suprugu rekla da joj ne treba ništa ove godine. Umesto toga žena po imenu Kesi (30), koja je inače i majka jednostavno je zatražila pomoć oko kuće kako bi je lakše održavala čistom i urednom. Ali nisu svi previše dobro prihvatili tu ideju.

Objašnjavajući na svom TikTok profilu Kesi je rekla je: "Pre nekoliko godina rekla sam svom mužu da prestane da mi kupuje prave poklone jer mi stvarno ništa ne treba. Ne treba mi ništa drugo o čemu bih se dodatno brinula. Jednostavno nisam osoba za poklone i ono što mi stvarno treba jeste pomoć u kući. Tako da sada za svaku godišnjicu, praznik i rođendan on zove i dogovara profesionalnu čistačicu da dođe i obavi dubinsko čišćenje.

To je apsolutno najbolji poklon koji jedna majka može da dobije", rekla je ona. Uprkos tome što nije "osoba za poklone", Kesi je rekla da još uvek dobija buket belih ruža na dar jer je to nešto što jedino ceni. Njen videu je zbog profesionalne čistačice prikupio preko milion pregleda i ogroman broj lajkova, te izazvao buru i podelio mišljenja u komentarima.

"Toliko želim ovo, ali moj muž je odrastao u kući 'uradi sam'", "Da! Za rođendan sam rekla mužu da samo želim temeljno čišćenje kuće. Rekao je da nađem nekoga i da ću on dati novac. Bilo je super!", pisale su neke osobe. Međutim, nisu svi bili oduševljeni ovom idejom, a neki su se pitali zašto sve odgovornosti za čišćenje padaju na Kesi.

Drugi su tvrdili da je poklon u vidu žene koja čisti - za Božić problematično i da samo učvršćuje rodne stereotipe. "Ovo me podseća na žene iz 70-ih koje su za Božić dobijale usisivač! Baš tužno", "Lestvica je toliko nisko da misliš da je čišćenje kuće poklon za tebe, to je i njegova kuća", "Zašto je to poklon za tebe, a ne samo usluga za celu porodicu? Zašto je to samo tvoja odgovornost?", komentarisali su oni kojima se ovakav poklon nikako nije svideo.

BONUS VIDEO

03:59

PEVAČICA ZA 30. ROĐENDAN DOBILA PRAVI DEVOJAČKI SAN! Dejan Milićević doneo zlata vredan poklon OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI

(Espreso/Srbijadanas/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.