SOFIJA VERGARA VRELIM PLESOM ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Svi hiponotisano gledaju u OBLINE dok njiše kukovima (VIDEO)
Sofija Vergara, Foto: prentscreen/instagram/sofiavergara

ajoooj!

SOFIJA VERGARA VRELIM PLESOM ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Svi hiponotisano gledaju u OBLINE dok njiše kukovima (VIDEO)

Prelepa glumica je iznenadila svoje fanove podelivši video snimak svog plesa

Objavljeno:

Sofija Vergara objavila je juče video povodom Dana zahvalnosti, na tom snimku je i njena bratanica Klaudija koja veoma liči na svoju poznatu tetku.

"Ponekad čitam poruke, izbegavam da čitam komentare jer zašto bih? Obično su to ljudi koji su loše raspoloženi ili depresivni ili ljubomorni. Pročitala sam: "Toliko je toga korigovala na sebi da je neprepoznatljiva", i pomislila sam: "Pa ne ideš na plastičnu operaciju da izgledaš gore nego pre!".

Napomenula je Sofija Vergara: "Uvek sam želela da kažem: "To se zove starenje! Zove se je*eno stara sam! Zato izgledam drugačije“.

Glumica je u intervju za Glamour otkrila na kakve kozmetičke tretmane odlazi: „Tu i tamo radim sitnice. Odlazim na tretman microneedling kad mogu. Takođe nemam pauzu, volela bih da imam pauzu od posla. Odlazila bih na više tretmana. Ali radim microneedling i male lasere za kapilare jer imam rozaceju“.

Priznala je da joj je ubrizgan botoks oko očiju i na vratu jer su to "sitnice zbog kojih ne treba sedeti kod kuće mesec dana jer to ne možeš da priuštitiš".

Holivudska zvezda je nedavno promovisal liniju krema za sunčanje Toty pa je o tome rekla sledeće: „Devedesetih sam shvatila da je krema za sunčanje toliko važna za lice zbog starenja. Zbog sunčanja sam sebi nanela veliku štetu jer sam živela u Južnoj Americi, u Kolumbiji gde nemamo godišnja doba. Sunčano je tokom cele godine".

BONUS VIDEO

02:12

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula

(Espreso/zenablic/Jelena Milenković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.