ŠEHEREZADA POTPUNO PROMENILA LIČNI OPIS, NIKO JE NE PREPOZNAJE: Odlučila se na VELIKI POTEZ i sve ostavila BEZ DAHA
Berguzar Korel, Foto: Printscreen/RTL televizija

prelepa je

ŠEHEREZADA POTPUNO PROMENILA LIČNI OPIS, NIKO JE NE PREPOZNAJE: Odlučila se na VELIKI POTEZ i sve ostavila BEZ DAHA

Omiljena turksa glumica u Srbiji napravila je veliku promenu i sada ima potpuno drugačiji imidž, koji joj mnogo bolje stoji, ukoliko sudimo po brojnim komentarima na mrežama

Objavljeno:

Zvezda serije "1001 noć" Berguzar Korel osvojila je srca baše publlike, a njena poseta Beogradu sa suprugom Halitom je napravila pravu pometnju u javnosti. Naime, o njihovom dolasku se danima pričalo, a popularnost je rasla munjevitom brzinom.

Još od tada važi za najomiljeniju tursku glumicu u Srbiji. Iako joj je uloga Šeherezade obeležila karijeru, nakon tog projekta je nastavila da niže velike uspehe, ali je ostala dosledna prirodnom izgledu - sve do sad.

Naime, do skoro, ova lepa brineta postala je plavuša. I ne samo to, skratila je kosu, te sada samouvereno nosi paž, koji se oduševio njene pratioce na Instagramu!

Iako je godinama bila zanosna crnka duge kose, pre nekoliko meseci je prešla u brinete, a nijanse su postajale sve svetlije, da bi, konačno, pre par nedelja napravila drastičnu promenu.

Gotovo da nema ružnih komentara na račun novog imidža, a primetno je i da je Berguzar umnogome unapredila i svoj stil, te njene odevne kombinacije oduševljavaju pripadnice lepšeg pola.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Novosti Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.