SRBI NEMAJU POJMA KAKO DANAS IZGLEDA KASANDRA: Ovako OBNAŽENU bi je malo ko PREPOZNAO, a tek kakve ima TRBUŠNJAKE
Kasandra, Foto: Printscreen/Instagram/lacoraima

paŽnja

SRBI NEMAJU POJMA KAKO DANAS IZGLEDA KASANDRA: Ovako OBNAŽENU bi je malo ko PREPOZNAO, a tek kakve ima TRBUŠNJAKE

Poseta Beogradu desila se pre 24 godine kada je serija bila u jeku popularnosti. Tada je izjavila da je to "nezaboravan trenutak" i da su žene u Srbiji izuzetno lepe

Objavljeno:

Koraima Tores mnogima kao ime ne znači ništa. Ipak, ova lepotica je i više nego poznata. Uloga Kasandre u istoimenoj seriji zasigurno joj je obeležila žuvot, te i danas mnoge zanima gde je i šta radi crnokosa lepotica. Pored popularne serije glumila je i u Amor del Bueno, Suenos y Espejos i nekoliko drugih sapunica na španskom jeziku.

Ko je Koraima Tores?

Rođena je 6. juna 1973. godine u Valensiji. Glumačku karijeru započinje krajem osamdesetih. Prve uloge u telenovelama Gardenia i Alondra. Rodom iz Valencije u Venezueli, kasnije se nastanila u Bogoti u Kolumbiji sa svojim suprugom i kolegom glumcem iz telenovela Nikolasom Monterom. Sa pomenutim partnerom kasnije je dobila sina Manu Nika.

Serija po kojoj je postala miljenica u Srbiji počela je sa emitovanjem 1997. godine, a svaki verni gledalac sa nestrpljenjem je čekao da vidi šta će se dogoditi u narednoj epizodi. Poseta Beogradu desila se pre 24 godine kada je serija bila u jeku popularnosti. Tada je izjavila da je to "nezaboravan trenutak" i da su žene u Srbiji izuzetno lepe.

- Po svemu pamtim tu posetu, bili smo tako srećni. Bilo je poput nekog sna, da osetimo toliko ljubavi, toliko emocije, čini mi se da sam bila uzbuđenija od svih tih ljudi. To je za mene bio nezaboravan trenutak. Srbi su lepi, žene su jako lepe, jako su mili, zrače radošću iznutra, puni su poštovanja, puni ljubavi i emocija. Uvek ću se sećati toga, tih emocija, ali moram da se vratim da bih ponovo probala hranu, čula muziku, da bih mogla da kompletiram utisak o Srbiji. Ja bih bila mnogo srećna kad bih mogla da se vratim - rekla je jednom prilikom.

Kasandra, Koraima Tores
foto: Printscreen Instagram/lacoraima

Danas, ona izgleda zanosno i uspela je da održi prirodnu lepotu koju je i tada posedovala. Trenira, aktivna je na društvenim mrežama i brine se o svojoj porodici. Rado komunicira i sa fanovima, a na društvenoj mreži Instagram gde broji čak skoro 500.000 pratilaca. Zanosna figura je prvo što smo primetili na njenim društvenim mrežama jer zaista vidi se da vodi računa o ishrani. Isklesani trbušnjaci često su u prvom planu, te se rado slika u teretani i pokazuje zategnuto telo. Očigledno, nije se mnogo promenila.

02:12

GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.