OČAJAN MUŠKARAC MISLI DA JE OŠTETIO SVOJU ALATKU: Priznao da se MNOGO PLAŠI, ne želi budućnost BEZ ODNOSA
Ilustracija, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

pažnja

OČAJAN MUŠKARAC MISLI DA JE OŠTETIO SVOJU ALATKU: Priznao da se MNOGO PLAŠI, ne želi budućnost BEZ ODNOSA

Kako je objasnio njegov polni organ naginje na levu stranu i ima problem sa postizanjem i odražavanjem erekcije

Objavljeno:

Nije tajna da muškarci u poznim godinama imaju sve većih problema sa postizanjem i održavanjem erekcije. Kako je u iskrenoj ispovesti ispričao jedam vremešni muškarac na pragu osme decenije nešto se dogodilo sa njegovim polnim organom koji više ne funkcioniše kao treba.

Sve smo pokušali

On ne krije da je očajan jer ne može da zamisli život bez intimnosti sa ženom koju voli.

Strast
Strastfoto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

- Ja imam 67 godina, moja žena 65 godina i u braku smo 20 godina. Volimo se kao prvog dana i do pre nekoliko meseci imali smo odličan se*sualni život. A, onda se sve odjednom promenilo - započeo je on svoju ispovest.

Prema njegovim rečima njegova muškost naginje na levu stranu i nikako ne može da postigne i održi erekciju.

- Supruga i ja smo sve probali. Pokušali smo sa različitim pozama, ali bez uspeha. Ni vijagra mi više ne pomaže. Čini se nemogućim da imamo se*s. Moja žena kaže da ne brinem, ali meni je to toliko frustrirajuće što ne mogu da je zadovoljim kao nekada - iskren je bio on.

Pomoć je potražio i kod lekara.

- Bio sam kod svog doktora i on me je uputio kod specijaliste, ali sam zabrinut. Ne znam da li se nešto može da se učini da mi se pomogne. Potpuno sam očajan, jer ne želim budućnost bez intimnosti - priznao je on.

Savet psihologa

Prema rečima psihologa koji se odmah ogradio da nije stručnjak za intimne delove tela ovo mu liči na bolest koja se pojavljuje kod muškaraca u poznim godinama

RAzočarenje u krevetu
RAzočarenje u krevetufoto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

- Ovo zvuči kao Pejronijeva bolest zbog koje se penis skraćuje i savija. Nije neuobičajeno kod muškaraca vaših godina i to je nešto što se može lečiti. Čak i ako se pokaže da intimni odnos više nije moguć, to ne znači da i dalje ne možete uživati u intimnosti - rekao je psiholog i posavetovao ga da potraži još neko mišljenje stručnjaka.

Pejronijeva bolest predstavlja oboljenje u kom dolazi do formiranja tvrdih naslaga u jednom od omotača penisa, koje dovodi do bolnih erekcija, krivljenja i skraćenja penisa. Najčešće je udružena sa visokim krvnim pritiskom, dijabetesom, poremećajima masti u krvi, kao i sa stvaranjem tvrdih naslaga na omotačima tetiva šake.

Simptomi su sledeći:

postojanje otvrdnuća (plaka) na telu penisa

krivljenje odnosno deformacija polnog organa

skraćenje dužine penisa

bolne erekcije

otežan ili potpuno onemogućen seksualni odnos

erektilna disfunkcija (impotencija)

Prema rečima doktora lečenje Pejronijeve bolesti može biti konzervativno (oralnu, topikalnu i injekcionu terapiju) i hirurškim putem odnosno rešavanje problema operacijom.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Esprso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.