UČITELJICA IZ PAKLA: Delovala kao uzorna supruga i majka, a onda je isplivao HOROR, evo šta je uradila učeniku
Nastavnica, Foto: Printscreen/Youtube/Anavarza Kalesi

blud i razvrat

UČITELJICA IZ PAKLA: Delovala kao uzorna supruga i majka, a onda je isplivao HOROR, evo šta je uradila učeniku

Učiteljica prisiljavala učenika da imaju polne odnose i slala mu je gole fotografije

Objavljeno:

Učiteljica u privatnoj hrišćanskoj školi u Južnoj Karolini i majka dvoje dece uhapšena je u sredu zbog pritiska na učenika tinejdžera da imaju odnose i slanja dečaku golih slika, saopštila je policija.

Regan Anderson (27) suočava se sa dve tačke optužnice za seksualno zlostavljanje deteta od 17 godina, prema nalogu za hapšenje.

- Trenerica, učiteljica i drugarica od poverenja koja je zloupotrebila naše poverenje i prekršila svoju zakletvu vaspitača. Uništila je život našem sinu - rekla je majka žrtve Andersona tokom sudskog saslušanja u četvrtak.

- Trebalo bi da bude 100% fokusiran na to da bude mladić koji voli zabavu i igra fudbal, ali ovaj predator mu je oduzeo tu sposobnost. Nijedan mladi sportista nije bezbedan u našoj zajednici ako je ova žena slobodna - dodala je majka dečaka.

Nastavnica Akademije Holi Hil navodno je počela da zlostavlja 17-godišnjaka u oktobru.

Prvi napad se navodno dogodio u privatnoj rezidenciji u Holi Hilu, malom gradu 50 milja severno od Čarlstona, a zatim je usledio drugi na parkingu restorana brze hrane u obližnjem gradu Santi.

Anderson je takođe navodno slala gole fotografije tinejdžeru na Snepčat, navela je njegova majka. Glasine o neprikladnoj vezi brzo su se kovitlale u Holi Hils akademiji, privatnoj hrišćanskoj pripremnoj školi koja radi od predškolskog do 12. razreda.

- Akademija Holi Hil je prošle nedelje obaveštena o optužbama u vezi sa neprikladnim odnosom između člana osoblja i učenika viših razreda. Administracija je odmah kontaktirala policiju i nastavlja da sarađuje sa njima dok istražuju optužbe - napisala je direktorka škole Brendi Mulenaks u pismu upućenom roditeljima. Andersonova je brzo otpuštena sa mesta profesora.

Na svojoj Linkedin stranici, ona je sebe opisala kao "veoma strastvenu prema deci".

- Trenutno sam mama koja ostaje kod kuće i traži neke prilikeda pomogne svojoj porodici i sebi - navodi se u njenoj biografiji.

Sudija je odredio Andersonovu kauciju na 2.500 dolara i naredio joj da nosi GPS monitor. Takođe joj je zabranjen kontakt sa dečakom kojeg je navodno seksualno zlostavljala i njegovom porodicom.

Bonus video:

09:55

Nastava u školama normalizovana: Evo šta kažu stručnjaci

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.