BILA JE SPORTSKA NADA, A DANAS PRODAJE SVOJE TELO ZA 100 DINARA: Blistava karijera PROPALA zbog JEDNE FOTKE
Ešli Harklroud, Foto: Printscreen Instagram/ashleyharkleroad

vrele fotke

BILA JE SPORTSKA NADA, A DANAS PRODAJE SVOJE TELO ZA 100 DINARA: Blistava karijera PROPALA zbog JEDNE FOTKE

Najnoviji šokantni potez bivše teniserke dogodio se nedavno kada je obelodanila da je objavila svoj prvi eksplicitni video-snimak na pomenutoj platformi

Objavljeno:

Bivša američka teniserka Ešli Harklroud ostala je upamćena ne samo po svojim sportskim dostignućima, već i zbog svoje atraktivnosti koja ju je dovela do kontroverznih poteza. Najpoznatiji trenutak u njenom životu desio se 2008. godine kada je postala prva teniserka koja je pozirala za čuveni časopis "Plejboj". Ova hrabra odluka privukla je veliku pažnju javnosti, a Ešli je tada postala sinonim za sportsku lepoticu koja nije strahovala od istraživanja novih horizonta.

Nakon povlačenja iz profesionalnog tenisa, Harklroud je nastavila intrigirati javnost. Postala je aktivni član platforme "Onlyfans", gde je, uz mesečnu pretplatu od 10 dolara, nudila svoje golišave fotografije obožavateljima. Njen atraktivan izgled i hrabre odluke su, očigledno, imale snažan uticaj na muški deo publike, koji je pratio svaki njen korak.

Najnoviji šokantni potez bivše teniserke dogodio se nedavno kada je obelodanila da je objavila svoj prvi eksplicitni video-snimak na pomenutoj platformi. Ova odluka izazvala je različite reakcije, ali Ešli je jasno stavila do znanja da je spremna ići korak dalje kako bi zadovoljila svoje obožavatelje, ističući da je njen rad na "Onlyfans" platformi način za izražavanje sopstvene slobode i samostalnosti.

Kada je reč o njenom sportskom uspehu, Ešli Harklroud je ostvarila najbolji plasman na WTA listi u junu 2003. godine, zauzevši 39. mesto. Ova impresivna pozicija došla je samo tri godine nakon što je odlučila profesionalno se bavi tenisom. Međutim, zbog trudnoće je privremeno napustila teniske terene 2009. godine, da bi se 2010. vratila. Ipak, 2012. godine odlučila je staviti tačku na svoju tenisku karijeru i posvetiti se poslu teniskog komentatora.

Tokom svoje karijere, Harklroud je postigla značajne uspehe stizavši do treće runde na Grand Slam turnirima poput Australijan Opena i Rolan Garosa. U konkurenciji parova, uspela je stići do četvrtfinala na istim turnirima.

Važno je napomenuti da se Ešli Harklroud odlučila pozirati za "Plejboj" dok je oporavljala od prethodne operacije, što je dodatno doprinelo njenom imidžu hrabre i nekonvencionalne ličnosti u svetu sporta.

- Ležala sam tri nedelje i jednostavno mi je stigla ponuda. Razmislila sam dobro, shvatila da trenutno ne radim ništa i odlučila sam da se slikam. Zašto da ne, ponosna sam na svoje telo i predstavljala sam telo ženskog sportiste - rekla je Amerikanka svojevremeno.

Slikala se potpuno gola i sve objavila

U izolaciji zbog pandemije korona virusa mnogi ljudi traže alternativne načine da se zabave, a Ešli je rešila da to čini golotinjom na društvenim mrežama. Harklroud je nastavila sada već sve duži niz teniserki koje su u poslednje vreme objavile svoje obnažene fotografije, a jedne od poznatijih, poslednjeg perioda, su svakako Arina Sabalenka koja je pokazala gole grudi i Betani Matek-Sands, Amerikanka koja je učinila isto. Uz fotografiju bez odeće, Harklroudova je pokazala i tetovažu iznad zadnjice, koju je retko ko propustio da primeti.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.