ANĐELA OBJAVILA SLIKU ZBOG KOJE MUŠKARCI GORE: Sad je MOLE da UGASI VATRU u njihovim PANTALONAMA, za SRČKU JE
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/angelawhite

muškarci balave

ANĐELA OBJAVILA SLIKU ZBOG KOJE MUŠKARCI GORE: Sad je MOLE da UGASI VATRU u njihovim PANTALONAMA, za SRČKU JE

Poznata glumica filmova za odrasle objavila je sliku koja je zapalila sve muškarce

Objavljeno: 11:22h

Zvezda filmova za odrasle Anđela Vajt često privlači obožavaoce svojim pikantnim video snimcima. Međutim, ove nedelje je otišla korak dalje tako što se obukla kao vatrogasac za neke sjajne Instagram fotografije. Ova lepotica iz Australije izgledala je sjajno na snimcima koje je podelila sa svojih 9,9 miliona pratilaca. A fanovi su mislili da izgleda vatreno, sudeći po njihovim komentarima.

Na fotografijama se videla crnka koja pokazuje svoje obline u crvenom satenskom donjem vešu, koji je kombinovala sa vatrogasnim pantalonama. Ona je takođe stavila kacigu dok je pozirala na kamionu sa raznim dodacima. Uprkos tome što je izgledala spremna da se uhvati u koštac sa vatrenom stihijom izgledala je nedovoljivo.

Anđela je provocirala obožavaoce dok je fotografije opisala: „Uhvatite crevo“. Na ovu njenu izjavu mnogi muškarci nisu ostali ravnodušni, te su usledili brojni komentari:

- Anđela, ugasi vatru u mojim pantalonama.

- Tako je vruće.

- Ti nijedan požar ne bi ugasila, sa tobom je vatreno - samo su neki od izjava uzbuđenih muškaraca.

Uprkos šali sa fanovima, Anđela se takođe uozbiljila ostavljajući svoj komentar na objavu, pošto je napisala: „Samo želim da pohvalim sve vatrogasce koji svakodnevno rizikuju svoje živote da bi nas zaštitili. Već sam to imala. Puno poštovanja i divljenja za ono što radite - napisala je ova lepotica.

Bonus video: NE ZNAM KO JE OBJAVIO SLIKE, NITI ME ZANIMA! Sandra Afrika o fotografijama novih grudi: Poslala najbližima, a onda usledilo OVO

01:00

NE ZNAM KO JE OBJAVIO SLIKE, NITI ME ZANIMA! Sandra Afrika o fotografijama novih grudi: Poslala najbližima, a onda usledilo OVO

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.