OVAJ MILIJARDER JE USPEO DA PODMLADI SVOJ POLNI ORGAN ZA 15 GODINA: Zbog METODE koju je koristio svi su ZANEMELI
Milijarder podmladio polni organ, Foto: Prinstcreen/Instagram/bryanjohnson_

paŽnja

OVAJ MILIJARDER JE USPEO DA PODMLADI SVOJ POLNI ORGAN ZA 15 GODINA: Zbog METODE koju je koristio svi su ZANEMELI

- Radim to dva meseca i subjektivno iskustvo mi govori da je moj penis recimo 15 godina mlađi. Još uvek smo u ranim fazama istraživanja, trebamo još mnogo toga da izmerimo, da dobijemo još mnogo podataka pre bilo kakvih tvrdnji

Objavljeno:

Američki milioner Brajan Džonson (46) naziva sebe najvećim biohakerom i borcem protiv starenja. U najnovijim pričama iz njegovih laboratorija Džonson tvrdi da je pomladio svoj penis za 15 godina. Učinio je to koristeći jednu od svojih kontroverznih metoda koja uključuje elektro-šokove.

Džonson je počeo da bogati kada je osmislio platformu za online plaćanje "Braintree" i u prve tri godine njenog postojanja zaradio pet miliona dolara. Zatim je, 2012. godine kupio aplikaciju Venmo za 26 miliona dolara, da bi godinu kasnije sve zajedno prodao PayPalu za 800 miliona. Od tada se posvetio firmi Blueprint kroz koju želi da poboljša kvalitet života i osigura pristup visokotehnološkim medicinskim pregledima koje omogućavaju ranu dijagnostiku bolesti.

Sada troši milione na svoje zdravstvene poduhvate poput uređaja koji mere noćne erekcije i na razmenu krvne plazme sa svojim sinom tinejdžerom i sa svojim ocem.

- Svako bi trebao da zna tri stvari: svoju težinu, koliko brzo starite i trajanje vaših noćnih erekcija - objasnio je bogataš u novoj emisiji popularnog podkasta Stivena Barleta, "The Dairy of a CEO".

- Ti podaci su izuzetno bitni jer govore o psihičkom i seksualnom zdravlju. Merenje erektalne funkcije može pomoći da predvidite i druge važne parametre, poput stanja kardiovaskularnog sistema. Ta činjenica mnogima nije poznata, objasnio je.

Takođe je objasnio kako skida godine sa svojih genitalija.

- Dakle, imamo tu tehnologiju, imamo štap, vi sednete i onda tehničar koristi taj štap kojim u suštini šokira vaš penis preko akustične tehnologije - objasnio je i uporedio ovu metodu s lečenjem pokidanih ligamenata ili povrede zgloba.

- Stvarate mikro-povrede koje organizam obnavlja. Ta tehnologija se koristi za celo telo. Ima široku primenu, pa i za erektilnu disfunkciju, objasnio je.

Napomenuo je kako on ne pati od erektilne disfunkcije i pohvalio se: "Ja imam savršene rezultate u svim kategorijama. Ali, pitali smo se šta će biti ako primenimo taj fokusirani šok i hoće li on u osnovi pomladiti penis i pojačati noćne erekcije".

Za sada, on je "šokiran rezultatima".

- Radim to dva meseca i subjektivno iskustvo mi govori da je moj penis recimo 15 godina mlađi. Još uvek smo u ranim fazama istraživanja, trebamo još mnogo toga da izmerimo, da dobijemo još mnogo podataka pre bilo kakvih tvrdnji.

Džonson je domaćinu Bartletu pokazao napravu koju koristi za beženje rezultata. Nalikuje na kutijicu za bežične slušalice s elastičnim nastavkom. Njega korisnik namesti oko korena penisa.

- Tokom noći, kada dobijete erekciju, uređaj će zabežiti povećanje penisa, kao i broj erekcija, njihovo trajanje i snagu - rekao je.

U avgustu se Džonson pohvalio uspesima njegovog programa za pomlađivanje penisa, otkrivši kako je uspeo da postigne važne ciljeve - savršene erekcije i savršenu tvrdoću. Tada je rekao da su njegove noćne erekcije bile na nivou zdravog 49-godišnjaka, a njegov cilj je da postigne rezultate 18-godišnjaka.

Podsetimo, potraga za večnom mladošću, počela je 2020. godine i od tada je u nju uložio otprilike šest miliona dolara. Njegov program koji košta oko dva miliona dolara godišnje, osim razmene plazme s ocem i sinom, uključuje i uzimanje više od 80 dodataka vitamina i minerala dnevno, kao i konzumiranje 35 kilograma pirea od različitog povrća mesečno.

Angažovao je tim od tridesetak lekara koji redovno kontrolišu njegovu krv, srce, jetru, bubrege, mozak, krvne sudove i seksualno zdravlje. Danas, tvrdi, ima srce 37-godišnjaka, kožu 28-godišnjaka, a njegova fizička forma je na nivou 18. godišnjeg mladića.

07:12

UŽASNE POSLEDICE RANOG STUPANJA U SEKSUALNI ODNOS: Stručnjaci o JEZIVOM trendu u Srbiji u kojem devojčice dele svoje SNIMKE SE*SA!

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.