MUŠKARAC NIJE HTEO DA OŽENI TRUDNU DEVOJKU, PA MU SE OBRATIO BUDUĆI TAST: O ovoj bizarnoj PONUDI bruji ceo internet
Ilustracija, Foto: Profimedia

kakva priča!

MUŠKARAC NIJE HTEO DA OŽENI TRUDNU DEVOJKU, PA MU SE OBRATIO BUDUĆI TAST: O ovoj bizarnoj PONUDI bruji ceo internet

Anonimni muškarac u svojoj ispovesti otkrio je da ne želi da oženi trudnu devojku

Objavljeno:

Objasnio je da je neplanirano zatrudnela nakon tri meseca veze i da njeni roditelji smatraju da je "sramota imati dete van braka". "Moja devojka je zatrudnela nakon tri meseca veze. Bila je na kontracepciji, ali pokazalo se suprotno. Gledajući unazad, trebalo je sam da koristim zaštitu, ali sam shvatio da bi kontracepcija trebalo da bude 99,9 odsto efikasna, nikad nisam mislio da će tih 0,1 odsto presuditi", požalio se na Reditu.

Naveo je i da su ranije puno razgovarali o svemu. Nikada nije bila za brak i nije priželjkivala dete. Nakon što je zatrudnela, promenila je mišljenje. "Nisam srećan zbog ove odluke, ali shvatam da je to njen izbor i nemam pravo glasa, tako je kako je", priznao je i otkrio da je njegova devojka sada u sedmom mesecu trudnoće i da dok on tek prihvata činjenicu da postaje otac, porodica njegove devojke vrši veliki pritisak na njih da se venčaju.

Trudnica, Trudnoća
foto: Printscreen/Instagram/jaiden.ashlea

"Počelo je sa 'Pa kad ćeš se ženiti', a sada je sve više 'Bolje ti je da se oženiš pre nego što se ovo dete rodi'", rekao je 27-godišnji muškarac. "Moji roditelji su se venčali i dva puta razvodili. Većina brakova u mojoj široj porodici je prošla isto, a ja jednostavno ne marim za instituciju. Nemam ništa protiv onih koji to izaberu, ali nije za mene. Čak i da jeste, nisam spreman da oženim svoju devojku jer još uvek nismo zajedno ni punih godinu dana", priznao je.

Želja mu je da izlazi sa devojkom najmanje dve godine pre nego što se venčaju. Takođe, priznaje da nije ni siguran da bi oni i dalje bili zajedno da nije bilo bebe, ali ipak bi voleo da se potrudi da sve uspe, a ne da odustane. "Mislim da je moja devojka sjajna osoba, ali ne bih rekao da sam zaljubljen u nju", napisao je i otkrio da je njegov potencijalni svekar toliko očajnički želeo da se venčaju, da mu je ponudio približno 100.000 evra, uz kupovinu prstena i plaćanje venčanja.

"On to ne radi kako bi bio ljubazan, nego da se spasi sramote. Cela stvar mi se čini ljigavom. Oboje imamo dobre poslove i iako bi novac dobro došao, zapravo nam ne treba. Ja dovoljno zarađujem na svom poslu, kao i ona. Je l' ja toliko grešim što ne želim da se oženim? Zar je sramota imati decu van braka?", zapitao se 27-godišnjak kog su preplavili savetima i komentarima.

"Trudnoća nije valjan razlog za brak. Budite dobar otac. Pokažite se i budite tu za oboje, ali ako se venčate sa nekim u koga niste sigurni, to će završiti loše za oboje. Nemojte to učiniti", "Prošli smo to kao društvo. Nemojte da se prepustite tim zastarelim razmišljanjima", "Ni tvoja devojka nije kriva. Ona je u sedmom mesecu trudnoće, pa su hormoni u haosu, a porodica joj diše za vratom, a već ima strah od toga da postane majka. To zvuči kao grozna situacija za oboje", "Da li je sramota imati dete van braka?! Ma kakvi, bilo nekad!", pisali su mnogi... Šta vi mislite?

BONUS VIDEO

02:06

MOJI PRODALI TRAKTOR I DEO NJIVE ZA PRVI ALBUM, SVE JE PROPALO Šok ispovest Jane: Htela sam da ostavim pevanje, BANKROTIRALI SMO

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.