OTKRIVENA NOVA FUNKCIJA MAŠINE ZA SUDOVE KOJA JE ZALUDELA ŽENE: Od kad su ovo otkrile SAMO TO KORISTE (VIDEO)
Mašina za sudove, Foto: Profimedia

sjajno

OTKRIVENA NOVA FUNKCIJA MAŠINE ZA SUDOVE KOJA JE ZALUDELA ŽENE: Od kad su ovo otkrile SAMO TO KORISTE (VIDEO)

Jedna TikTokerka je podelila zanimljiv trik koji joj je uštedeo dragoceno vreme koristeći neobičnu primenu mašine za sudove

Objavljeno:

Obično kućne aparate kao što su veš mašina, mašina za sudove ili frižider koristimo samo za njihovu osnovnu namenu, retko razmišljajući o alternativnim načinima korišćenja koji bi nam mogli olakšati svakodnevni život.

Markiza je snimila video u kojem je demonstrirala kako možete koristiti mašinu za sudove za fermentaciju testa. Nakon završetka standardnog programa pranja, ubacila je staklenu posudu sa testom u mašinu za sudove i prekrila je prijanjajućom folijom. Nakon što je testo ostavila u mašini desetak minuta, primetila je da je značajno naraslo.

Ova jednostavna metoda uštedela joj je oko pola sata vremena, a ona je bila oduševljena otkrićem. Njena mašina za sudove u ovom slučaju poslužila je kao improvizovana fermentaciona komora. Ovaj trik je izazvao znatiželju mnogih, a pitanje je koliko će ljudi eksperimentisati s alternativnim načinima korišćenja svojih kućnih aparata.

@markizaliving Testo može da naraste u mašini za sudove? 😳 Trik na koji nikada ne biste pomislili, a provereno radi 😅 #masinazasudove #testo ♬ A Different Kind of Blues - IAMJJ

Majke i snajke

05:31

Danas na meniju kod Seke i Raše krompir harmonika!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.