"DEVOJKE, GOREĆEMO U PAKLU": Žene raspamećene IZGLEDOM ovog SVEŠTENIKA, trče na njegove mise (VIDEO)
Sveštenik Santjago, Foto: Printscreen YouTube/Al Rojo Vivo

žene oduševljene

"DEVOJKE, GOREĆEMO U PAKLU": Žene raspamećene IZGLEDOM ovog SVEŠTENIKA, trče na njegove mise (VIDEO)

"Devojke, zbog ovih ćemo izjava goreti u paklu", našalila se na račun svih tih vrlo provokativnih komentara jedna od Tiktokerka

Objavljeno:

Naše dame, dopustite da vam u nastavku predstavimo oca Santjaga, argentinskog sveštenika koji je upravo postao hit širom sveta zahvaljujući viralnim zapisima s TikToka.

Otkako ga je neka devojka pre nedelju dana snimila na misi, o Argentincu su se raspisali mnogobrojni svetski portali, a neki su u naslovima, poput Heralda de Meksika, otišli čak toliko daleko da su oca Santjaga proglasili najlepšim sveštenikom sveta.

S obzirom na njegov poziv, neukusno je da govorimo, ali vam možemo kazati da je spomenuti video na TikToku do sada skupio preko šest miliona pregleda i da smo ispod tog zapisa pročitali niz, recimo to maksimalno pristojno, smelih poruka lepotom opijenih žena.

"Devojke, zbog ovih ćemo izjava goreti u paklu", našalila se na račun svih tih vrlo provokativnih komentara jedna od Tiktokerka.

Argentinski sveštenik inače služi u Peruu, u gradu Ica, odnosno u svetištu naziva Santuario del Señor de Luren, čije aktivnosti na Fejsbuku prati oko 30 hiljada korisnika.

Majke i snajke

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.