ČOVEK SE UHVATIO ZA SRCE KADA JE VIDEO ŠTA MU JE KONOBAR STAVIO NA STO: Iste SEKUNDE je SKOČIO, a onda shvatio...
Foto: Printscreen/Instagram/saucyvidzguy

iznenadio ga

ČOVEK SE UHVATIO ZA SRCE KADA JE VIDEO ŠTA MU JE KONOBAR STAVIO NA STO: Iste SEKUNDE je SKOČIO, a onda shvatio...

Snimak koji je na društvenim mrežama postao viralan ne bi bio toliko neobičan da slavljenik nije burno reagovao priređeno iznenađenje

Objavljeno:

Proslava rođendana je nešto čemu se svi raduju koliko god da imaju godina. Čak i oni pojedinci koji kažu da ne vole da slave rođendane se potajnu raduju njihovoj proslavi i priželjkuju da ih bar njihovi bliži prijatelji ili članovi porodice iznenade. Često smo u restoranima svedoci da se pojedinci iznenade povodom svog bitnog dana kolačem ili tortom sa svećicama.

Takve situacije gledali smo i u brojnim filmovima, a pravi su srećnici oni koji su to lično i doživeli. Međutim, jedan slavljenik se ne bi sa tim složio. Snimak koji je na društvenim mrežama postao viralan ne bi bio toliko neobičan da slavljenik nije burno reagovao priređeno iznenađenje. Naime, čovek opušteno sedi u restoranu pošto je najverovatnije imao dobar rođendanski ručak. Konobari su se sjatili iza ovog čoveka, koga su očigledno poznavali i u jednom trenutku vešta ruka jednog od njih spušta tik ispred lica slavljenika kolač koji je imao svećicu u vidu mini vatrometa, a reakcija ovog gosta je postala epska.

On je najverovatnije bio daleko u svojim mislima kada je primetio vatru tik ispred lica. Konobar je brzo, kako bi bio što veći efekat iznenađenja, stavio kolač sa upaljenim vatrometom na sto ispred slavljenika. Međutim, ovaj čovek je videvši samo vatru pred licem, instinktivno zamahnuo rukom i odbacio kolač. Nije stigao ni da registruje da je to zapravo bio kolač. Međutim, ni tu nije bio kraj.

Konobar koji je doneo ovaj slatki poklon očigledno ima dobre reflekse, uhvatio je stalak sa kolačem. Tek tada je gost kome je bio namenjen shvatio šta se zapravo dešava i da je u pitanju gest iznenađenja, a ne opasnost po život. On tako glavom klima u znak zahvalnosti i smeje se, dok i dalje drži ruku na srcu u znaku da se još uvek nije smirio od preživljenog šoka.

Snimak je samo na Instagramu dobio dva i po miliona sviđanja, a usledila je salva smeha na reakciju ovog slavljenika.

- Ne zna se šta je brže, konobar koji je stavio kolač na sto, čovek koji je odbacio kolač ili konobar koji ga je ponovo uhvatio, gotovo da treba usporen snimak.

- Zašto niko ne priča o odličnim refleksima konobara koji je uhvatio kolač u letu?

- Ovaj čovek mora da ima neke traume od požara!

- Zar ovo nije normalna reakcija na plamen koji ti bukne pred očima? Ne znam zašto su svi napravili dramu oko toga!

- Konobar koji je ponovo uhvatio kolač, kao da poručuje: “Žao mi je druže, ipak ćemo proslaviti tvoj rođendan!”

- Ovo se zove dobar instinkt za preživljavanje!

- Čoveku preselo slavlje rođendana!

- Ali reakcija svih kada je lik bacio kolač, samo što ne zaplaču!

- Gledam ovo već 10. put i smejem se!

Bonus video:

00:15

Vatromet nasred raskrsnice u Požeškoj

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.