NA PUTU JE VIDEO NEŠTO ČUDNO I ZASTAO JE: Zaustavio je AUTOMOBIL, ono što je usledilo RAZBESNELO je JAVNOST (VIDEO)
Neobično stvorenje na putu, Foto: unilad/Printscreen/Instagram

pažnja na putu

NA PUTU JE VIDEO NEŠTO ČUDNO I ZASTAO JE: Zaustavio je AUTOMOBIL, ono što je usledilo RAZBESNELO je JAVNOST (VIDEO)

Jedan čovek uočio je čudno stvorenje na cesta, pa je smanjio brzinu, a na kraju se potpuno zaustavio budući da nije bilo drugih automobila u blizini

Objavljeno:

Svi smo primetili da se na mnogim putevima nalaze znaci koji upozoravaju da može da se desi da iskoči divljač na put. Ti znaci nisu bezrazložno tu, ukazuju na potencijalnu opasnost kako po životinju koja može nastradati tako i po automobil koji se može sudariti, pa je neophodno smanjiti brzinu. Jedan čovek uočio je čudno stvorenje na cesta, pa je smanjio brzinu, a na kraju se potpuno zaustavio budući da nije bilo drugih automobila u blizini.

Svetla automobila su ostala uključena budući da je uveliko bio mrak i drugi automobil bi mogao napraviti mnogo veću tragediju ukoliko ne vidi ovaj. Srećom, drugog automobila nije bilo, a odjednom se na putu pojavila srna. Njeno mladunče je krenulo van šume, a svetla automobila su ga zbunila i ono je stajalo kao ukopano, čak je i selo i sklupčalo se.

Srna je oprezno došla do njega i počela nežno da ga liže kako bi ga smirila i dala mu do znanja da je bezbedno i da može da krene za njom. Lane je polako počelo da se pridiže i nestabilnim korakom je počelo da prati mamu. Laganim koracima srna se uputila ka supritnom delu ulice i kročila na stazu koja vodi na šumski put. Lane ju je pratilo u stopu ovaj put. Vozaču se strpljenje isplatilo i on je tek sada mogao da bez žurbe nastavi dalje. Cela situacija se odigrala u Severnoj Karolini u Americi. Snimak je dobio 225.000 sviđanja, ali komnetari su bili podeljeni.

- Lane je pratilo mamu kada se prevrnulo nasred puta. Vozač automobila je čekao dok ne pređu bezbedno u slučaju da naiđu neki drugi automobili - piše u opisu objave.

LANE JE GENIJE, NJEGA NISTE MOGLI DA PREVARITE! Saša Joksimović o smrti Milana Gutovića: Bili smo ubeđeni da će pobediti rak:

02:04

LANE JE GENIJE, NJEGA NISTE MOGLI DA PREVARITE! Saša Joksimović o smrti Milana Gutovića: Bili smo ubeđeni da će pobediti rak

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.