SKINULA SE NAJPOPULARNIJA GLUMICA NA PLANETI, POGLEDI SE "ZALEPILI" ZA OVU STVAR: Muškarcima neće biti dobro (FOTO)
Margo Robi, Foto: Profimedia

zavodljiv izgled

SKINULA SE NAJPOPULARNIJA GLUMICA NA PLANETI, POGLEDI SE "ZALEPILI" ZA OVU STVAR: Muškarcima neće biti dobro (FOTO)

U svetlu svoje svetske popularnosti, Margo Robi je u avgustovskom izdanju australijskog Vogue magazina zauzela centralno mesto na naslovnoj strani

Objavljeno: 12:30h

Margo Robi, popularna holivudska glumica, baca čini svojom neodoljivom privlačnošću na fotografijama koje su nedavno zabeležene za australijsku verziju Vogue magazina.

Trenutno jedna od najcenjenijih glumica širom sveta, zahvaljujući svojoj ulozi u filmu "Barbi", režirane od strane talentovane Grete Gervig, Margo je nesumnjivo osvojila svet svojom šarmantnom pojavom.

U svetlu svoje svetske popularnosti, Margo Robi je u avgustovskom izdanju australijskog Vogue magazina zauzela centralno mesto na naslovnoj strani. Fotografije iz ovog izdanja su prava hipnotička kombinacija koja oduzima dah već pri prvom susretu s njima.

Na fotografijama koje krase stranice Vogue magazina, Margo je majstorski uhvaćena u tamnom, gotovo crnom odelu koje sugeriše na misteriju i zavodljivost.

Ova transformacija je daleko od njenog uobičajenog izgleda, budući da smo je u poslednje vreme viđali u nijansama ružičaste, dok je promovisala film "Barbi".

Interesantno je napomenuti da je sredinom februara, muški časopis "Maxim" objavio svoju godišnju listu najlepših žena na svetu. Na vrhu ove liste se nalazi plus-size manekenka Ešli Grejam, dok je Margo Robi zauzela veoma blistavo drugo mesto. Očigledno je da ostavlja bez daha kako redakcije modnih magazina, tako i čitavu mušku publiku koja je prepoznala njenu neospornu atraktivnost.

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.