ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE KAKO IZGLEDA BARBI BEZ TRUNKE ŠMINKE I FILTERA: Svi ZUMIRAJU lice, ŠTA JE OVO? (FOTO)
Margo Robi, Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

zanimljivo

ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE KAKO IZGLEDA BARBI BEZ TRUNKE ŠMINKE I FILTERA: Svi ZUMIRAJU lice, ŠTA JE OVO? (FOTO)

Kada je reč o njenoj prirodnoj lepoti ona je neupitna, što prikazuju i fotografije na kojima je Margo sa i bez šminke

Objavljeno: 11:59h

Zbog filma „Barbi“ Margo Robi je u žiži javnosti, a proslavila se ulogom u filmu Vuk s Vols Strita kada je stala rame uz rame sa glumcem Leonardom Dikaprijem. Margo uveliko promoviše svoj film „Barbi“ u kojem glumi glavnu ulogu.

Kada se pojavila u filmu „Vuk s Vol strita“ mnogi su bili očarani njenom prirodnom lepotom, ali i talentom za glumu. Spoj prirodne lepote i osećaja za glumu doveo je do blistave karijere.

Dobila je mnoge nagrade i nominacije za tu ulogu.

Ubrzo nakon toga glumila je u sledećim filmovima: Suite française, Fokus s Vilom Smitom, Z za Zachariaha s Krisom Pinom i u filmu Tarzan s Aleksanderom Skarsgardom.

Margo Robi
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada je reč o njenoj prirodnoj lepoti ona je neupitna, što prikazuju i fotografije na kojima je Margo sa i bez šminke. Mnogi kažu kako je podjednako harizmatična i lepa kako bez šminke tako i sa njom.

Kada je reč o njenom privatnom životu ona ga ne ističe previše u javnosti. Na setu snimanja filma „Siute Francaise“ 2013. godine upoznala je sadašnjeg supruga Toma Akerlija, pomoćnika reditelja. Venčali su se 2016. godine na maloj ceremoniji u Australiji, a par i dalje svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti.

Da je jedna od najlepših žena na svetu potvrdio je i magazin Maxim koji je Margo stavio na drugo mesto najprivlačnijih žena na svetu.

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

(Espreso/N1info.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.