MOKAR PAS JE LEŽAO NA SAMOJ IVICI PUTA I TRESAO SE OD ZIME: Gledali su kako UMIRE, a onda se desilo OVO (VIDEO)
Pas, Foto: Prinstcreen/Instagram/adriana_rojas_loor

divno

MOKAR PAS JE LEŽAO NA SAMOJ IVICI PUTA I TRESAO SE OD ZIME: Gledali su kako UMIRE, a onda se desilo OVO (VIDEO)

Jedan par vozio se kolima po velikom pljusku kada su, van grada, na samom putu gde velikom brzinom prolaze automobili primetili sklupčanog psa na ulici. Ovaj pas delovao je toliko tužno i promrzlo, a samo korak delio ga je od sigurne smrti od udarca nekog vozila

Objavljeno: 11:50h

Mnogi se pitaju ko to ima srca da štence ili starije pse u jednom trenutku samo izbaci na ulicu i prepusti na milost i nemilost. Psi koji su živeli u kućnim uslovima su nesposobni da prežive na ulici. Razlozi za ostavljanje psa su brojni, a preseljnje ili smrt prethodnog vlasnika su samo neki od njih. Pas bi i tada trebalo da se odnese u azil za napuštene životinje, ukoliko baš ne može da se nađe niko ko bi se starao o njemu.

Jedan par vozio se kolima po velikom pljusku kada su, van grada, na samom putu gde velikom brzinom prolaze automobili primetili sklupčanog psa na ulici. Ovaj pas delovao je toliko tužno i promrzlo, a samo korak delio ga je od sigurne smrti od udarca nekog vozila. Vozač je odmah zaustavio automobil i otišao da ga spase. Očigledno je da je taj pas proveo napolju izvesno vreme potpuno sam. Bio je gladan, nepoverljiv prema ljudima, vidno uplašen i bilo mu je hladno. Ovaj par ga je doveo pravo u svoj stan.

Devojka ga je celim putem držala umotanog u ćebe, a po dolasku u stan priredila mu je toplu kupku. Pas joj je dopustio da ga okupa, ali je vidno i dalje bio preplašen. Na narednim snimcima vidimo kako se životinja postepeno privikava na nove vlasnike i željno ih čeka kod vrata u trenutku kada dolaze sa posla. Tu su snimci kupanja, šišanja, češljanja i dugog maženja sa ovim psom koji je postao stalni gost u krevetu kod ovo dvoje mladih ljudi, a pogotovo kod devojke.

Ova mlada žena je voditeljka, pa je čak na lokalnoj televiziji vodila emisiju zajedno sa svojim ljubimcem koga je spasla tragične sudbine koja bi ga zadesila da je ostao sam napolju. Ovaj pas postao je njen najbolji verni drug. On se čak vozi kolima glave izbačene kroz prozor, veselo trči dvorištem, skače po pola metra u vis kad god vidi vlasnicu i spava u njenom naručju popout bebe.

Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a samo na Instagramu dobio je milion i 160.000 sviđanja, dok su mnogi konstatovali da on nije ni nalik onom promrzlom prestravljenom psu sa početka snimka.

- Moj životni blagoslov, četiri meseca čiste ljubavi - poručila je ova žena u opisu snimka.

- Tako je neljudski ostaviti psa i to u nehumanim uslovima, hvala Bogu na divnim ljudima poput vas.

- Ne nose svi heroji plašt.

- Pravi vid humanosti na delu, hvala do neba.

- Hvala vam što ste je spasili, Bog će vam vratiti dobrotu dobrotom.

- Nema čistije ljubavi od ljubavi psa prema čoveku.

- Dirljivo i emotivno iskustvo, osetio sam vašu ljubav čak dovde.

- Taj pas je baš imao sreće!

00:05

Lepu Lukić ujeo pas

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.