ZBOG OVOG ŠTO JE PALO SA NEBA, U GRADU NASTAO NEVIĐENI KOLAPS: Još LUĐA stvar se desila u nastavku (FOTO)
Riba, Foto: Sayreville Police Department

neviđeno

ZBOG OVOG ŠTO JE PALO SA NEBA, U GRADU NASTAO NEVIĐENI KOLAPS: Još LUĐA stvar se desila u nastavku (FOTO)

Ekipa je izašla na teren, protekle subote, i zatekla uništeni transformator koji je obezbeđivao napon za deo grada, udaljenog 50-ak kilometara od Njujorka

Objavljeno: 12:29h

Priča se odigrala u gradu Sejervilu u državi Nju Džerzi, gde je hiljade ljudi ostalo bez struje, što je izazvalo istragu elektrodistribucije.

Ekipa je izašla na teren, protekle subote, i zatekla uništeni transformator koji je obezbeđivao napon za deo grada, udaljenog 50-ak kilometara od Njujorka.

Tik uz transformator pronađen je i krivac za dvočasovni prekid električne energije - uginula riba!

Nadležni spekulišu da je jastreb ulovio ribu, a potom je ispustio dok je nadletao transformator. Njihov kontakt je izazvao kolaps, prenosi Fox News.

“Oko 2.100 naših pretplatnika ostalo je bez struje”, potvrdio je lokalni distributer Jersey Central Power & Light.

Pošto je problem na mreži rešen, policija je odlučila da se našali. Na zvaničnoj Facebook stranici objavljena je fotografija ribe, kao i skica osumnjičenog jastreba.

“Današnji nestanak struje predstavlja veliku neprijatnost za stanovnike. Molimo vas da ne zaboravimo žrtvu u ovoj besmislenoj priči. Giligan je bio vredan porodičan čovek, otac hiljadama dece. Osumnjičeni je poslednji put viđen kako leti na jug. Ako ga vidite, ne pokušavajte da ga uhvatite. Iako ne verujemo da je naoružan, i dalje može biti opasan. Ako imate bilo kakvu informaciju obratite se detektivu Džonu Silveru”, stoji u objavi.

02:43

ALARMANTNO! POMOR RIBA ZBOG FEKALIJA: Problem star 20 godina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.