ODBIJA DA UBIJE VAŠKE NA DETETU JER JE VEGANKA: Ćerka se krvnički ČEŠE, a MAJKA pokušava da ih "pusti na slobodu"
Vaške, Foto: Printscreen TikTok/Theliceangels

haos

ODBIJA DA UBIJE VAŠKE NA DETETU JER JE VEGANKA: Ćerka se krvnički ČEŠE, a MAJKA pokušava da ih "pusti na slobodu"

Da li je ovo realno? Evo šta se dešava kada ubeđenja i ideologije odu predaleko

Objavljeno:

Obično, kada vaše dete dobije vaške, vi očajnički pokušavate da ih se rešite i da ih ubijete što je pre moguće. Ali jedna majka iz Australije je imala potpuno suprotan pristup - ona ​​uopšte ne želi da naudi ovim napastima. A njeno bizarno rezonovanje će vas naterati da se počešete po glavi i ostanete zbunjeni... (da li to već radite? Isto.)

Prema zabrinutoj majci koja je pisala novinama i tražio savet, njena komšinica neće da očisti svoje dete od vaški iz kose zato što je veganka - a vegani ne ubijaju živa bića.

- Moja sedmogodišnja ćerka je najbolja drugarica sa devojčicom iz komšiluka, u čijoj su porodici svi vegani . To je u redu, poštujemo njihov izbor... moj problem je što je nedavno ovo inače divno dete bilo u našoj kući i besno se češalo po glavi, i otkrila sam da joj je glava puna vaški.

Devojčica
foto: Ekaterina Pereslavtseva / Alamy / Alamy / Profimedia

"Vilica mi je pala na pod"

Nakon što je mami devojčice spomenula vaške, ona je rekla da ih je svesna i da zna da su tu, ali da ne želi da im naudi jer vegani ne ubijaju živa bića.

- Rekla mi je da je njena praksa da češlja vaške i gnjide u baštu gde imaju najbolje šanse da prežive, nastavio je zabrinuta majka, "i moja vilica je pala na pod", a zatim je pitala novine za savet šta sada treba da radi.

- Ne želim da razdvajam decu, ali nema šanse da "očešljavanje u baštu" uspe (pesticid industrijskog kvaliteta jedva da deluje) i ne želim da moja ćerka bude prekrivena tim gamadima.

Vaške
foto: Printscreeen/TikTok/trashywashyy

"Preuzmite stvar u svoje ruke"

Savetnica magazina je rekla zabrinutoj mami šta zaista misli - da je druga mama "posvećeni glupan". Zatim je rekla da je zapravo ona "čudovište" koje osuđuje te vaške na "sporu i bolnu" smrt jer neće moći da prežive u bašti.

Potom je mami u šali savetovala da uzme stvari u svoje ruke i opremi kupatilo tako da se "igraju frizera" i sama ukloni vaške. Međutim, upozorila je da bi to moglo uznemiriti drugu mamu, ako sazna.

Ipak bi moglo biti vredno toga!

ISHRANA:

01:51

ISHRANA

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.