OVO SU RODITELJI JELENE ĐOKOVIĆ: Žena PRVOG tenisera sveta NEĆE DA ĆUTI o porodici, pomenula i SVEKRVU
Jelena Đoković, Foto: ATA images

progovorila

OVO SU RODITELJI JELENE ĐOKOVIĆ: Žena PRVOG tenisera sveta NEĆE DA ĆUTI o porodici, pomenula i SVEKRVU

Vera Ristić napravila haos u porodici, Jelena stala na stranu svekrve

Objavljeno:

Dobro je poznato da su Jelena i Novak Đoković pobornici zdravog načina života, kao i da preferiraju ishranu bez mesa, zasnovanu na organski gajenim namirnicama. Mnoge je zanimalo da li se tako hrane i njihova deca Stefan i Tara, a odgovor na to pitanje Jelena je dala u jednoj emisiji.

‒ U našoj kući primenjujemo veganski način ishrane, ali deca uvek imaju izbor. Stefan je do treće godine jeo meso ‒ otkrila je supruga najboljeg tenisera sveta.

‒ Deca često idu kod baka i deka, a samo jedan par vrlo poslušno prati šta im kažemo. Ne, to nisu moji roditelji. (smeh) Dijana je jako poštena, i stvarno sledi instrukcije koje joj damo.

Jelena Đoković
Jelena Đokovićfoto: John Walton / PA Images / Profimedia

S druge strane, majka Jelene Đoković Vera insistira na svom jelovniku o čemu Jelena kaže:

‒ Meni je u detinjstvu baka spremala krofne i kiflice, a moja mama želi da bude takva baka mojoj deci i onda imamo male sukobe. Ali, moji klinci obožavaju da idu kod njih i da jedu bakine specijalitete. Naročito vole kiflice sa sirom.

Otac Jelene Đoković Miomir Ristić i sam se pridržava načina ishrane koji preferira njegova ćerka, dok majka Vera prednost daje tradicionalnoj kuhinji.

‒ Moj tata je postao vegan. Smršao je i mnogo se bolje oseća. Mama odoleva, a tatu pokušava da vrati na svoje ‒ smeje se Jelena.

Roditelji Jelene Đoković, Miomir i Vera Ristić
Roditelji Jelene Đoković, Miomir i Vera Ristićfoto: Marina Lopičić

Roditelji Jelene Đoković kroz život su imali uspone i padove, ali su ćerkama bili snažna podrška.

‒ Moja porodica je bila dobrostojeća, pa smo bankrotirali, snalazili smo se, svašta smo proživeli. Na mišiće moje mame, uz ogromnu volju, želju i snagu da sestra i ja imamo ono što ona nije imala, obe smo otišle u inostranstvo da studiramo ‒ otkrila je jednom prilikom Jelena, koja je studirala ekonomiju i finansije na fakultetu Bokoni u Milanu.

Bonus video:

00:15

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.