MUŠKARAC KUPIO BROKOLI, A IZ NJEGA JE IZMIGOLJILO OVO STVORENJE: Jedva je ŽIV NA NOGAMA OSTAO (FOTO)
Zmija, Foto: Printscreen/Instagram/dailystar

JEZIVO!

MUŠKARAC KUPIO BROKOLI, A IZ NJEGA JE IZMIGOLJILO OVO STVORENJE: Jedva je ŽIV NA NOGAMA OSTAO (FOTO)

Britanac Nevil doživeo je najgori mogući scenario

Objavljeno: 13:23h

Kada pomislite da ne može nešto gore da vam se desi, pročitajte ovaj tekst!

Britanac Nevil Linton kupio je brokoli u prodavnici, posle tri dana čuvanja u frižideru kada je izvadio plastičnu kesu u kojoj je bilo spakovano, imao je šta i da vidi. Prizor koji je usledio je poput scene iz horor filma

Pre nego što je uzeo brokoli iz frižidera, nije primetio ništa čudno.Ubrzo nakon toga je uočio da se u kesi krije nešto crno, pomislio je da je gusenica. Međutim, u pitanju je bila ni manje ni više nego zmija. Odmah je istrčao iz kuhinje, gde je bila i njegova sestra En Mari koja se takođe uplašila ali je bezbedno uspela da ubaci gmizavca u kantu. Sa bratom je potom otišla do radnje gde im je prodat brokoli sa "jezivim dodatkom".

Uplašio se i prodavac, a odšteta koju je ponudio, nije bila dovoljna Nevilu koji je poručio da je bila ugrožena njegova porodica, odnosno i njegov sin i bolesna tašta koji su bili u kući.

"Uz sve to, ja se bojim zmija, tako da je ovo iskustvo zaista bilo grozno. Ali, odbio sam ponuđenu odštetu, jer je bila premala", rekao je.

Iz prodavnice su rekli kako istražuju incident, a zmija je odneta u lokalni zoološki vrt. Ustanovljeno je da se radi o veoma mladoj zmiji koja nije otrovna, Zamenis scalaris, koja živi na području Portugala, Španije, Francuske i Italije, piše Daily mail.

01:11

Gospodar zmija s juga: Nema mesta panici

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.